Vakantie-Idee op 10 december

Wat wordt jouw volgende reis?

Meer info?

Boek nu al je vakantie

naar de Spaanse zon 
fietsen-wandelen-cultuur

Meer info?

Schitterende rondreis door Cuba!

20 april tot 2 mei 2018 - Boek snel jouw plaats!

Meer info?

Rondreis naar de ster van het Midden-Oosten

Jordanië - 18 tot 25 april 2018

Meer info?

Deze 6-daagse fietsreis brengt ons vanuit Ieper langs de westelijke frontlijnroute, over de Marne en Somme naar Reims en Verdun. Voor recreanten en sportieve fietsers (WT23).

Lees meer

We starten in Zuid-Tirol en fietsen via het Gardameer naar Venetië, de meest romantische stad van Italië. Onderweg treffen we Werelderfgoedsteden als Verona, Padua en Vicenza. Deze fietsvakantie staat bol van natuur, cultuur en een vleugje Italiaanse sfeer.

Lees meer

Laat je verwonderen door deze prachtige baai van de Somme, met een spektakel van eb en vloed waarbij je logeert in een hotel dat sfeer en rust ademt. De schoonheid van de Picardische kust, de kliffen en de natuurgebieden blijven onvergetelijk.

Lees meer

100 jaar na datum, kan je nog steeds niet naast de sporen van deze gruwelijke oorlog kijken. Je ontdekt een grensregio die fel geleden heeft en waarover onze ouders pakkende verhalen vertelden.

Lees meer

Wie Veluwe zegt denkt onmiddellijk aan de mooie natuur van uitgestrekte heidevelden en het wereldberoemde Kruller Muller-museum waar meerdere van Gogh’s te zien zijn. De Veluwe is het grootste aaneengesloten natuurgebied van Nederland.

Lees meer

Wie Hongarije zegt, denkt meteen ook aan het mooie Balatonmeer. Het leven is er aangenaam, de lokale wijn laat zich prima drinken en de natuur is er prachtig. Meer moet dat niet zijn voor een gezellige en fijne fiets- en cultuurvakantie in het gastvrije Hongarije.

Lees meer

Deze fietsvakantie heeft het allemaal: bruisende badplaatsen, schitterende duinen en natuurgebieden, Hollands erfgoed, historische steden vol monumenten, grachten, winkels, musea en terrasjes. We  fietsen over de beroemde afsluitdijk en nemen de tijd om Leeuwarden als Culturele Hoofdstad 2018 te bezoeken. 

Lees meer

Friesland is een fiets- en waterparadijs! Nergens ergens anders in Europa ligt zo’n uitgebreid netwerk van aaneengesloten meren, grachten, sloten, plassen, kanalen en rivieren. 

Lees meer

Tijdens deze fietsvakantie in Zuid-Duitsland volgen we de majestueuze rivier de Isar. Wij starten onze tocht aan de Duits / Oostenrijkse grens in het schilderachtige Mittenwald en rijden stroomafwaarts. Onderweg veel natuurpracht en charmante Opper-Beierse stadjes.

Lees meer

De Ciro-fietsroute, een nieuwe route over de oude spoorwegbedding van Mostar in Bosnië & Herzegovina naar Dubrovnik in Kroatië, voert ons recht door de wilde natuur van de Dinarische Alpen, zonder echt te moeten klimmen, langs verlaten steden en historisch erfgoed zoals de Oude Brug van Mostar, de orthodoxe kerk in Zitomislici en de Romeinse ruïnes van Mogorjelo.

Lees meer

Net boven Amsterdam ligt een uniek stukje Nederland: Laag-Holland. De regio dankt haar naam aan haar ligging. Het bevat het laagste stukje Noord-Holland. Een kleiput in de Beemster ligt tot bijna 6 meter onder zeeniveau. Het is een streek gelegen tussen Amsterdam, Zaanstad, Hoorn en Alkmaar. Een streek waar het rustig fietsen is door een typisch Hollands landschap met prachtige beschermde stads-en dorpskernen. 

Lees meer

Met zijn verscheidenheid aan unieke landschappen, de charme van kleine historische steden en vele bezienswaardigheden, biedt de Niederrhein voor elk wat wils. Door het vlakke landschap is de Niederrhein een waar paradijs voor fietsers.

Lees meer

Deze fietsvakantie brengt je naar het Hageland, een ‘heuvelende’ vierhoek tussen Leuven, Aarschot, Diest en Tienen. We verkennen het noordelijke gedeelte van de streek waar we regelmatig de Demer op onze weg vinden. We doorkruisen verstilde dorpjes en historische provinciestadjes als Diest en Scherpenheuvel en genieten onderweg van uitgestrekte landschappen en mooie holle wegen.

Lees meer

Deze koninklijke fietsvakantie brengt je in Den Haag, een fantastische stad! In het verlengde ligt Scheveningen, zonder twijfel de populairste badplaats van Nederland. De brede zandstranden, de sfeervolle boulevard en de beroemde pier zijn heerlijk om te ontdekken.

Lees meer
Back to top