Gran Canaria (19 tot 26 november 2017)

NIEUWE FIETSVAKANTIE VOOR WIELERTOERISTEN IN NAJAAR! 

Meer info?

Gran Canaria (19 tot 26 november 2017)

NIEUWE WANDELVAKANTIE VOOR HET NAJAAR!

Meer info?

Zuid-Afrika (van 20 februari tot 4 maart 2018)

NIEUWE RONDREIS 2018!

Meer info?

Volzet! Het Canal de Midi en het Canal Latéral de Garonne bieden ideale wegen om tussen de twee zeeën te fietsen. Onderweg schitterende landschappen, een mooi erfgoed, historische steden en de zon. Voor sportieve recreanten aan een gemiddelde snelheid van 17 tot 19 km/u.

Lees meer

VOLZETMet de uitgestrekte bos- en heidegebieden, vennen en duinen is Drenthe dé natuurprovincie van Nederland waar de natuur nooit ver weg is. Het is meteen de vertrekplaats voor ontspannende fietstochten door de nationale parken langs ook tal van archeologische plaatsen.

Lees meer

Volzet! Een viersterrenfietsvakantie met allure op en naast ons stalen ros! Voor wie houdt van lekker eten en vlakke ritten. Almere ligt in de Flevopolder en is eigenlijk recent op zee gewonnen land. We fietsen 7 dagen langs schitterende natuurgebieden en heerlijke waterplassen. 

Lees meer

Volzet! Rustig pedaleren of duchtig trappen: aan jou de keuze tijdens dit heerlijk fietsweekend aan zee! Je bedwingt de Kemmelberg zoals onze Flandriens in Gent-Wevelgem, of je doet het rustig aan als recreatieve fietser want de Moeren en de IJzervlakte zijn dichtbij.

Lees meer

Volzet! Laat je verwonderen door deze prachtige baai van de Somme, met een spektakel van eb en vloed waarbij je logeert in een hotel dat sfeer en rust ademt. De schoonheid van de Picardische kust, de kliffen en de natuurgebieden blijven onvergetelijk.

Lees meer

Volzet! Tijdens deze fietsvakantie in Zuid-Duitsland volgen we de majestueuze rivier de Isar. Wij starten onze tocht aan de Duits / Oostenrijkse grens in het schilderachtige Mittenwald en rijden stroomafwaarts. Onderweg veel natuurpracht en charmante Opper-Beierse stadjes.

Lees meer

Volzet! L'Isle-sur-Sorgue, een oud vissersdorpje, heeft als bijnaam ‘klein Venetië van het Comtat’. Tijdens deze fietsvakantie voor zowel recreanten als wielertoeristen (2 niveaugroepen) maken we kennis met misschien wel de mooiste streek van Frankrijk, de Provence.

Lees meer

Volzet! Deze bijzondere recreatieve fietsvakantie brengt ons van Kortrijk naar de Franse hoofdstad Parijs. De route loopt langs hoofdzakelijk rustige landwegen. Onderweg genieten we van het landschap met uitgestrekte velden en bossen maar ook van de historische stadjes.

Lees meer

Volzet! De gezonde lucht van de Noordzee en de Westhoek brengen rust en stilte tijdens dit fijne fietsweekend. Natuurliefhebbers komen aan hun trekken tijdens de tochten langs de IJzer. Maar ook de Groote Oorlog is nooit ver weg. Huren van een fiets is mogelijk.

Lees meer

Volzet! We starten in Zuid-Tirol en fietsen via het Gardameer naar Venetië, de meest romantische stad van Italië. Onderweg treffen we Werelderfgoedsteden als Verona, Padua en Vicenza. Deze fietsvakantie staat bol van natuur, cultuur en een vleugje Italiaanse sfeer.

Lees meer

AFGESLOTENDeze koninklijke fietsvakantie brengt je in Den Haag, een fantastische stad! In het verlengde ligt Scheveningen, zonder twijfel de populairste badplaats van Nederland. De brede zandstranden, de sfeervolle boulevard en de beroemde pier zijn heerlijk om te ontdekken.

Lees meer

OP AANVRAAG We fietsen door het mooie Albufera-natuurreservaat en langs sfeerrijke routes doorheen het hinterland. Romeinse, Moorse en Castilliaanse tradities herleven in de mooie dorpjes. Na het fietsen is het heerlijk relaxen in het zwembad- en welnesscomplex van ons hotel.

Lees meer
Back to top