Boek nu al je fietsvakantie naar de zon ...

En kies je cadeau!

Meer info?

ZOMERSE KAMPEERVAKANTIE IN DE ELZAS

25 juni tot 9 juli 2017

Meer info?

Word jij onze nieuwe collega?

Vacature directeur Govaka & Pasar

Meer info?

Volzet! Het Canal de Midi en het Canal Latéral de Garonne bieden ideale wegen om tussen de twee zeeën te fietsen. Onderweg schitterende landschappen, een mooi erfgoed, historische steden en de zon. Voor sportieve recreanten aan een gemiddelde snelheid van 17 tot 19 km/u.

Lees meer

Volzet! Laat je verwonderen door deze prachtige baai van de Somme, met een spektakel van eb en vloed waarbij je logeert in een hotel dat sfeer en rust ademt. De schoonheid van de Picardische kust, de kliffen en de natuurgebieden blijven onvergetelijk.

Lees meer

De gezonde lucht van de Noordzee en de Westhoek brengen rust en stilte tijdens dit fijne fietsweekend. Natuurliefhebbers komen aan hun trekken tijdens de tochten langs de IJzer. Maar ook de Groote Oorlog is nooit ver weg. Huren van een fiets is mogelijk.

Lees meer

VOLZET   Rustig pedaleren of duchtig trappen: aan jou de keuze tijdens dit heerlijk fietsweekend aan zee! Je bedwingt de Kemmelberg zoals onze Flandriens in Gent-Wevelgem, of je doet het rustig aan als recreatieve fietser want de Moeren en de IJzervlakte zijn dichtbij.

Lees meer

VOLZET  Deze bijzondere recreatieve fietsvakantie brengt ons van Kortrijk naar de Franse hoofdstad Parijs. De route loopt langs hoofdzakelijk rustige landwegen. Onderweg genieten we van het landschap met uitgestrekte velden en bossen maar ook van de historische stadjes.

Lees meer

VOLZET Deze vakantie in het Baskenland heeft ontzettend veel te bieden. Natuur, fascinerende steden, gastvrije inwoners en een lekkere keuken met wereldfaam met de typische pintxos, de broertjes van tapas. We bezoeken het bruisende Bilbao en de mondaine badstad San Sebastian.

Lees meer

Volzet! L'Isle-sur-Sorgue, een oud vissersdorpje, heeft als bijnaam ‘klein Venetië van het Comtat’. Tijdens deze fietsvakantie voor zowel recreanten als wielertoeristen (2 niveaugroepen) maken we kennis met misschien wel de mooiste streek van Frankrijk, de Provence.

Lees meer

Deze koninklijke fietsvakantie brengt je in Den Haag, een fantastische stad! In het verlengde ligt Scheveningen, zonder twijfel de populairste badplaats van Nederland. De brede zandstranden, de sfeervolle boulevard en de beroemde pier zijn heerlijk om te ontdekken.

Lees meer

VOLZET  In Brabant is het tijdens het Hemelvaartweekend fantastisch fietsen door uitgestrekte bossen en de heide. In het hoogveengebied de Peel werd lang turf gestoken en rondom Eindhoven volgen we de unieke Van Gogh fietsroute. Huren van een fiets is mogelijk.

Lees meer

Volzet! We starten in Zuid-Tirol en fietsen via het Gardameer naar Venetië, de meest romantische stad van Italië. Onderweg treffen we Werelderfgoedsteden als Verona, Padua en Vicenza. Deze fietsvakantie staat bol van natuur, cultuur en een vleugje Italiaanse sfeer.

Lees meer

Een viersterrenfietsvakantie met allure op en naast ons stalen ros! Voor wie houdt van lekker eten en vlakke ritten. Almere ligt in de Flevopolder en is eigenlijk recent op zee gewonnen land. We fietsen 7 dagen langs schitterende natuurgebieden en heerlijke waterplassen. 

Lees meer

Wie Hongarije zegt, denkt meteen ook aan het mooie Balatonmeer. Het leven is er aangenaam, de lokale wijn laat zich prima drinken en de natuur is er prachtig. Meer moet dat niet zijn voor een gezellige en fijne fiets- en cultuurvakantie in het gastvrije Hongarije.

Lees meer

Met de uitgestrekte bos- en heidegebieden, vennen en duinen is Drenthe dé natuurprovincie van Nederland waar de natuur nooit ver weg is. Het is meteen de vertrekplaats voor ontspannende fietstochten door de nationale parken langs ook tal van archeologische plaatsen.

Lees meer

Tijdens deze fietsvakantie in Zuid-Duitsland volgen we de majestueuze rivier de Isar. Wij starten onze tocht aan de Duits / Oostenrijkse grens in het schilderachtige Mittenwald en rijden stroomafwaarts. Onderweg veel natuurpracht en charmante Opper-Beierse stadjes.

Lees meer
Back to top