Boek nu al je vakantie

naar de Spaanse zon 
fietsen-wandelen-cultuur

Meer info?

Infodagen voorjaarsreizen 2018

Met tips & tricks rond (sport)voeding

Meer info?

Schitterende rondreis door Cuba!

20 april tot 2 mei 2018 - Boek snel jouw plaats!

Meer info?

Exclusief aanbod Lanzarote

wandelen - 3-10 maart 2018 - Boekbaar tot 1 nov. 2017!

Meer info?

VOLZET Voor recreanten en sportieve fietsers! Fietsen op het Balearen eiland tijdens het najaar biedt oneindige fietsmogelijkheden: van ontspannen ritten voor recreanten tot pittige weggetjes in het Tramuntana gebergte voor de sportieve fietsers. Kortom, fietsplezier verzekerd!

Lees meer

AFGESLOTENDe schoonheid van Praag is betoverend. Deze sportieve fietsvakantie van Tienen naar Praag is bedoeld voor wielertoeristen die houden van een pittig parcours met stevig klimwerk en afstanden tot 180 km op een dag aankunnen aan een gemiddelde snelheid van 25 km/u.

Lees meer

Volzet! De cyclo l'Ardéchoise is een jaarlijks evenement in een bergachtige omgeving waar 14.000 fietsers aan deelnemen. Elk dorp waar je passeert is feestelijk versierd. Inwoners zorgen voor bevoorrading met lokale accenten en scheppen een unieke sfeer. Je waant je prof.

Lees meer

LAATSTE PLAATSEN Tot 2000 meter hoge bergen in het binnenland, dennenbossen, groene valleien, idyllische baaien en een wilde kustlijn, dat is Gran Canaria! Het uitstekende fietsweer krijg je er bovenop. De uitdagende fietsroutes worden beloond met spectaculaire panorama's.  

Lees meer

AFGESLOTENDeze sportieve fietsvakantie start in Bad Kissingen, in het noorden van de Duitse deelstaat Beieren. In 8 dagen fietsen we dan naar Praag aan een gemiddelde snelheid van 20 tot 23km/u fietsen. De gouden stad Praag lokt jaarlijks talloze toeristen.

Lees meer

Volzet! Rustig pedaleren of duchtig trappen: aan jou de keuze tijdens dit heerlijk fietsweekend aan zee! Je bedwingt de Kemmelberg zoals onze Flandriens in Gent-Wevelgem, of je doet het rustig aan als recreatieve fietser want de Moeren en de IJzervlakte zijn dichtbij.

Lees meer

Volzet! Het Canal de Midi en het Canal Latéral de Garonne bieden ideale wegen om tussen de twee zeeën te fietsen. Onderweg schitterende landschappen, een mooi erfgoed, historische steden en de zon. Voor sportieve recreanten aan een gemiddelde snelheid van 17 tot 19 km/u.

Lees meer

AFGESLOTENRondom de Puy de Dome in het schitterende natuurpark van de Auvergne (in Midden-Frankrijk) liggen tijdens deze fietsweek niet minder dan 16.000 hoogtemeters te wachten. Het is een onbeminde speeltuin voor fietsers die graag bergop fietsen.

Lees meer

Volzet! L'Isle-sur-Sorgue, een oud vissersdorpje, heeft als bijnaam ‘klein Venetië van het Comtat’. Tijdens deze fietsvakantie voor zowel recreanten als wielertoeristen (2 niveaugroepen) maken we kennis met misschien wel de mooiste streek van Frankrijk, de Provence.

Lees meer

Geannuleerd omwille van organisatorische reden. Deze sportieve fietsvakantie van Leuven naar Barcelona is er voor wielertoeristen die langere afstanden aankunnen aan een gemiddelde snelheid van 25km/u. Een fantastische fietsreis!

Lees meer

Volzet! Nergens in Frankrijk vind je zoveel mooie dorpjes verscholen in een fantastische natuur. Je fietst in de Aveyron door landschappen van woestijnachtige kalksteenplateaus en zachte, groene valleien. Ook voor de niet-fietsers is een fijn programma opgemaakt.

Lees meer
Back to top