Vakantie-Idee op 10 december

Wat wordt jouw volgende reis?

Meer info?

Boek nu al je vakantie

naar de Spaanse zon 
fietsen-wandelen-cultuur

Meer info?

Schitterende rondreis door Cuba!

20 april tot 2 mei 2018 - Boek snel jouw plaats!

Meer info?

Rondreis naar de ster van het Midden-Oosten

Jordanië - 18 tot 25 april 2018

Meer info?

NIEUW Wat is er mooier dan fietsen in de heuvels van Zuid-Limburg? Genieten van de inspanning en het landschap, in een heel netwerk aan fietstochten. Fietsen doen we tijdens deze vakantie in 4 tempogroepen.

Lees meer

VOLZET De sportieve fietsvakantie langs de Romantische Strasse biedt een unieke combinatie van zeer gevarieerde landschappen en ongekende culturele rijkdom.

Lees meer

De Dolomieten zijn met hun ronkende namen bekend bij elke sportieve wielrenner bekend. Ze vormen niet voor niets het gevreesde deel van de Giro! Deze fietsvakantie is voor berggeiten.

Lees meer

NIEUW Fietsen over kleine, mooie, veilige wegen door België, een stukje Frankrijk en Nederland is ronduit zalig. Als we tussendoor ook van de verschillende trappisten proeven, vertoeven we helemaal in hemelse sferen!

Lees meer

Tussen de Mont-Ventoux en de heuvels van de Luberon ligt een gebied dat gevoed en bewaterd wordt door de Sorgue. Deze rivier met helder water en ‘duizend armen’ maakt van deze streek een groene en frisse oase. Pure Provence!

Lees meer

De cyclo l'Ardéchoise is een jaarlijks evenement in een bergachtige omgeving waar 14.000 fietsers aan deelnemen. Elk dorp waar je passeert is feestelijk versierd. Inwoners zorgen voor bevoorrading met lokale accenten en scheppen een unieke sfeer. Je waant je prof.

Lees meer

Met een spirituele geest in een gezond lichaam over een netwerk van oude paden en landelijke weggetjes ver weg van de bewoonde wereld.

Lees meer

VOLZET De Allgäu-streek is een waar fietsparadijs. Meer dan 450 km fietspaden kronkelen op en neer door groene velden en langs kleurrijke dorpen, grote boerderijen, schaduwrijke bossen en diepblauwe meren.

Lees meer

Deze fietstocht brengt ons langs markante plaatsen die tot lang na het einde van WOI het landschap en het collectieve geheugen van de bevolking in België en Frankrijk tekenden.

Lees meer
Back to top