Boek nu al je vakantie

naar de Spaanse zon 
fietsen-wandelen-cultuur

Meer info?

Infodagen voorjaarsreizen 2018

Met tips & tricks rond (sport)voeding

Meer info?

Schitterende rondreis door Cuba!

20 april tot 2 mei 2018 - Boek snel jouw plaats!

Meer info?

Exclusief aanbod Lanzarote

wandelen - 3-10 maart 2018 - Boekbaar tot 1 nov. 2017!

Meer info?

Wie naar Cuba reist, maakt kennis met een bijzonder gastvrij en muzikaal land. Geniet tijdens deze rondreis van de salsamuziek, de prachtige natuur, de lekkere rum en indrukwekkende steden als Trinidad en Havana. We verblijven onderweg in goede toeristenhotels.

Lees meer

VOLZET! Oost-Canada is zo veelzijdig dat het nooit gaat vervelen. Het is een perfecte mix van flair en een overweldigende natuur, zeker tijdens de Indian Summer, de periode van deze reis. In 2017 moet je de reis zeker doen want Canada viert dan zijn 150-jarig bestaan!

Lees meer

AFGESLOTEN Het zuiden van Polen is een mooie bestemming voor deze bijzondere autocarreis. Bezoek het prachtige Krakau, één van de mooiste steden van Europa met een prachtige historische binnenstad. Maar ook de stad Wroclaw en de Duitse stad Dresden zijn zeker de moeite waard.

Lees meer

VOLZET Zuid-Afrika is een van de mooiste landen van de wereld. Het landschap is spectaculair. Fauna en flora worden beschermd in natuurparken waar je als bezoeker de dieren rustig kan observeren. Onze rondreis bundelt het mooiste van de wereld, verzameld in één land! 

Lees meer

VOLZET Maak een achtdaagse rondreis langs het verrassende binnenland en de zonnige kusten van Slovenië en Kroatië. Je bezoekt romantische havenplaatsjes, maakt een tour langs de Julische Alpen en bezoekt onderweg het eiland Krk. Kortom een absolute aanrader!

Lees meer

Volzet! De rondreis start in Yogjakarta, de culturele stad van Java die trouw houdt aan haar tradities. Het vulkaangebied van de Bromo is dan weer van unieke schoonheid. Op het eiland Sulawesi maak je kennis met de cultuur van Toraja. We eindigen op het eiland Lombok, het nieuwe Bali.

Lees meer

VOLZET! Sicilië is een fascinerend eiland met een natuur die al je zintuigen prikkelt met een overvloed aan kleuren, geuren en smaken. De rijkdom aan cultureel erfgoed uit verschillende beschavingen tart elke verbeelding. Sicilië heeft alle troeven voor een fantastische vakantie.

Lees meer
Back to top