Boek nu al je fietsvakantie naar de zon ...

En kies je cadeau!

Meer info?

ZOMERSE KAMPEERVAKANTIE IN DE ELZAS

25 juni tot 9 juli 2017

Meer info?

Word jij onze nieuwe collega?

Vacature directeur Govaka & Pasar

Meer info?

Sicilië is een fascinerend eiland met een natuur die al je zintuigen prikkelt met een overvloed aan kleuren, geuren en smaken. De rijkdom aan cultureel erfgoed uit verschillende beschavingen tart elke verbeelding. Sicilië heeft alle troeven voor een fantastische vakantie.

Lees meer

Maak een achtdaagse rondreis langs het verrassende binnenland en de zonnige kusten van Slovenië en Kroatië. Je bezoekt romantische havenplaatsjes, maakt een tour langs de Julische Alpen en bezoekt onderweg het eiland Krk. Kortom een absolute aanrader!

Lees meer

Albanië is zowat het laatste geheim van Europa. Het land heeft een spectaculaire natuur van grote karstgebergten met naaldwouden en meren. De Albanese kust heeft dan weer een zuiderse sfeer. Niet toevallig dus dat vele eeuwen geleden hier antieke steden ontstonden. 

Lees meer

Een reis door Iran is 2500 jaar terug gaan in de geschiedenis. Het oude Perzië was in ver vervlogen tijden een van de machtigste rijken ter wereld. Het laat zich raden dat liefhebbers van archeologie, architectuur, kunst en geschiedenis dan ook ogen te kort komen.

Lees meer

Wie naar Cuba reist, maakt kennis met een bijzonder gastvrij en muzikaal land. Geniet tijdens deze rondreis van de salsamuziek, de prachtige natuur, de lekkere rum en indrukwekkende steden als Trinidad en Havana. We verblijven onderweg in goede toeristenhotels.

Lees meer

Volzet! De rondreis start in Yogjakarta, de culturele stad van Java die trouw houdt aan haar tradities. Het vulkaangebied van de Bromo is dan weer van unieke schoonheid. Op het eiland Sulawesi maak je kennis met de cultuur van Toraja. We eindigen op het eiland Lombok, het nieuwe Bali.

Lees meer

Oost-Canada is zo veelzijdig dat het nooit gaat vervelen. Het is een perfecte mix van flair en een overweldigende natuur, zeker tijdens de Indian Summer, de periode van deze reis. In 2017 moet je de reis zeker doen want Canada viert dan zijn 150-jarig bestaan!

Lees meer

Het zuiden van Polen is een mooie bestemming voor deze bijzondere autocarreis. Bezoek het prachtige Krakau, één van de mooiste steden van Europa met een prachtige historische binnenstad. Maar ook de stad Wroclaw en de Duitse stad Dresden zijn zeker de moeite waard.

Lees meer

Sri Lanka dat letterlijk "wonderbaarlijk eiland" betekent, biedt een opmerkelijke verscheidenheid aan landschappen & natuurschoonheid, gecombineerd met een rijke cultuur & traditie. Dompel je onder in een 2500 jaar oude beschaving tijdens deze prachtige rondreis.

Lees meer
Back to top