Boek nu al je vakantie

naar de Spaanse zon 
fietsen-wandelen-cultuur

Meer info?

Natuur- en cultuurreis op Sri Lanka

1 tot 14 april 2018 

Meer info?

Herdenking Wereldoorlog I

herdenk mee het einde van 14-18 
al stappen, fietsend of kamperend

Meer info?

Andalusië is een streek vol contrasten. Met zijn lange geschiedenis en zijn smeltkroes van culturen heeft het iets magisch. De schoonheid, die je hier vindt, in kunst en natuur, is onovertroffen. Tijdens deze 8-daagse vakantie beleef je Andalusië van dichtbij.

Lees meer

Polen, parel van het voormalig oostblok, is een land dat al meer dan duizend jaar bestaat. Je vindt er fantastische steden en een minstens even prachtige natuur. We ontdekken het noorden van Polen per luxeautocar.

Lees meer

Dit is de ideale rondreis voor wie de geschiedenis van het klassieke Griekenland wil ontdekken. Bovendien leggen we ook de nadruk op de elementen en invloeden van de Balkan, het Midden-Oosten en het Middellandse zeegebied. Dit wordt een fantastische reis!

Lees meer

Rhodos, het grootste eiland van de Griekse Dodekanesos (12 eilanden), heeft alles om je hart te veroveren: goudgele stranden, een ongerepte natuur, een gastvrije bevolking, eeuwenoude monumenten en in september nog een zalige temperatuur van rond de 25°C.

Lees meer

Mysterieuze verhalen en legendes, prachtige kastelen, historische steden, overweldigende landschappen getooid met sierlijke Lochs overgoten met een heerlijke whisky. Dit is het recept van deze uitzonderlijke reis.

Lees meer

Het onontdekte Epirus biedt elke dag variatie met adembenemende landschappen, boeiende mythologie en archeologie, het mooiste bergdorp, het lieflijke meer van Ioánnina, lekkere specialiteiten, … Griekenland op zijn best!

Lees meer

De drie Baltische staten zijn weliswaar alle drie klein, maar onderling zijn ze behoorlijk verschillend. Wij bieden u een unieke kans kennis te maken met deze drie fascinerende landen en hun rijke cultuur en prachtig erfgoed.

Lees meer

Albanië is zowat het laatste geheim van Europa. Tijd om op ontdekking te gaan door een land met een spectaculaire natuur, grote karstgebergten met naaldwouden en meren en een kustlijn met een zuiderse sfeer. Maak kennis met een bijzonder gastvrij land!

Lees meer

Sri Lanka is Azië op zijn mooist. Het kleine druppelvormige eiland heeft alles wat een bezoeker kan verlangen: een prachtig cultureel verleden verscholen in een fantastische natuur, vriendelijke inwoners, kleurrijke feesten, koloniale stadjes, glooiende theeplantages, ...

Lees meer

We cruisen met het luxueuze 4*-schip Princesse d’Aquitaine door het estuarium van de Gironde, Garonne en Dordogne, langs de glooiende hellingen van de Médoc en Libournais. Onderweg proeven we van al het lekkers dat deze streken bieden.

Lees meer

Deze actieve reis is het perfecte huwelijk tussen gastronomie, cultuur, natuur en geschiedenis. We maken tussendoor kennis met een verrassend terroir en zijn wijnen. Trek met ons mee naar Tarragona en ontdek het zelf!

Lees meer

Zuid-Afrika is een van de mooiste landen van de wereld. Het landschap is spectaculair. Fauna en flora worden beschermd in natuurparken waar je als bezoeker de dieren rustig kan observeren. Onze rondreis bundelt het mooiste van de wereld, verzameld in één land! 

Lees meer

Indonesië wordt de gordel van smaragd genoemd, omwille van zijn prachtige natuur. Ook al treedt het land snel de moderne wereld binnen, toch kunnen we er nog steeds genieten van afwisselende landschappen en aloude culturen.

Lees meer
Back to top