Madrid & Toledo

2 citytrips voor de prijs van 1!

Meer info?

Gran Canaria (19 tot 26 november 2017)

NIEUWE FIETSVAKANTIE VOOR WIELERTOERISTEN IN NAJAAR! 

Meer info?

Rondreis door Oost-Canada

Reeds gegarandeerde afreis! 25 september tot 7 oktober '17

Meer info?

Gran Canaria (19 tot 26 november 2017)

NIEUWE WANDELVAKANTIE VOOR HET NAJAAR!

Meer info?

Sicilië is een fascinerend eiland met een natuur die al je zintuigen prikkelt met een overvloed aan kleuren, geuren en smaken. De rijkdom aan cultureel erfgoed uit verschillende beschavingen tart elke verbeelding. Sicilië heeft alle troeven voor een fantastische vakantie.

Lees meer

Oost-Canada is zo veelzijdig dat het nooit gaat vervelen. Het is een perfecte mix van flair en een overweldigende natuur, zeker tijdens de Indian Summer, de periode van deze reis. In 2017 moet je de reis zeker doen want Canada viert dan zijn 150-jarig bestaan!

Lees meer

Het zuiden van Polen is een mooie bestemming voor deze bijzondere autocarreis. Bezoek het prachtige Krakau, één van de mooiste steden van Europa met een prachtige historische binnenstad. Maar ook de stad Wroclaw en de Duitse stad Dresden zijn zeker de moeite waard.

Lees meer

Een reis door Iran is 2500 jaar terug gaan in de geschiedenis. Het oude Perzië was in ver vervlogen tijden een van de machtigste rijken ter wereld. Het laat zich raden dat liefhebbers van archeologie, architectuur, kunst en geschiedenis dan ook ogen te kort komen.

Lees meer

Maak een achtdaagse rondreis langs het verrassende binnenland en de zonnige kusten van Slovenië en Kroatië. Je bezoekt romantische havenplaatsjes, maakt een tour langs de Julische Alpen en bezoekt onderweg het eiland Krk. Kortom een absolute aanrader!

Lees meer

Volzet! De rondreis start in Yogjakarta, de culturele stad van Java die trouw houdt aan haar tradities. Het vulkaangebied van de Bromo is dan weer van unieke schoonheid. Op het eiland Sulawesi maak je kennis met de cultuur van Toraja. We eindigen op het eiland Lombok, het nieuwe Bali.

Lees meer
Back to top