Boek nu al je fietsvakantie naar de zon ...

En kies je cadeau!

Meer info?

ZOMERSE KAMPEERVAKANTIE IN DE ELZAS

25 juni tot 9 juli 2017

Meer info?

Word jij onze nieuwe collega?

Vacature directeur Govaka & Pasar

Meer info?

Deze verkenning van het onontdekte Epirus in Griekenland biedt elke dag variatie tussen adembenemende landschappen, boeiende mythologie en archeologie, de mooiste bergdorpen, het lieflijke meer van Ioánnina, ... Simpelweg, Griekenland op zijn best!

Lees meer

Volzet! Rhodos, het grootste eiland van de Griekse Dodekanesos (twaalf eilanden) heeft alles om je hart te veroveren. Goudgele stranden, een ongerepte natuur, een gastvrije bevolking, eeuwenoude monumenten en in september geniet je nog van een zalige temperatuur van. 

Lees meer

Bezoek het Spaanse eiland Mallorca in alle windrichtingen. Je maakt mooie routes door een prachtige natuur en bezoekt onderweg schitterende pittoreske plaatsjes waar het eiland zo rijk aan is. En de hoofdstad Palma de Mallorca is een stedentrip waard op zijn eigen.

Lees meer

Andalusië is een streek vol contrasten. Met zijn lange geschiedenis en zijn smeltkroes van culturen heeft het iets magisch. De schoonheid, die je hier vindt, in kunst en natuur, is onovertroffen. Tijdens deze 8-daagse vakantie beleef je Andalusië van dichtbij.

Lees meer
Back to top