Boek nu al je vakantie

naar de Spaanse zon 
fietsen-wandelen-cultuur

Meer info?

Herdenking Wereldoorlog I

herdenk mee het einde van 14-18 
al stappen, fietsend of kamperend

Meer info?

We starten in Avioth en het versterkte Montmédy om dan in Stenay het nationale biermusueum te bezoeken. Van daaruit volgen we de Maas tot in Verdun, gekend om zijn talrijke bezienswaardigheden en oorlogsmonumenten in en rond de stad. 

Lees meer

Deze 6-daagse fietsreis brengt ons vanuit Ieper langs de westelijke frontlijnroute, over de Marne en Somme naar Reims en Verdun. Voor recreanten en sportieve fietsers (WT23). Begeleiding met autocar en vrachtwagen.

Lees meer

NIEUW Deze aangename wandelvakantie voor levensgenieters laat je het Heuvelland op drie manieren ontdekken (WOI, 'Eigen Kweek' en Dranouter). Aan het begin van de wandelvakantie kan je optioneel het muziekfestival Dranouter meepikken.

Lees meer

100 jaar na datum, kan je nog steeds niet naast de sporen van deze gruwelijke oorlog kijken. Je ontdekt een grensregio die fel geleden heeft en waarover onze ouders pakkende verhalen vertelden.

Lees meer

NIEUW Tijdens deze belevingstocht stappen we 7 dagen in de voetsporen van de mannen en vrouwen die gemobiliseerd werden tijdens WOI. Elke plek tijdens deze tocht heeft zijn verhaal.

Lees meer

Deze fietstocht brengt ons langs markante plaatsen die tot lang na het einde van WOI het landschap en het collectieve geheugen van de bevolking in België en Frankrijk tekenden.

Lees meer
Back to top