Reizen naar Compostela

Govaka & Pasar presenteert Santiago De Compostela in 2019

Meer info?

Sneeuwpret in Winterberg

KAMPEERVAKANTIE voor het hele gezin! 2 tot 9 maart 2019 (krokusvakantie)

Meer info?

Fietsen op Mallorca

vanuit Can Picafort
3 periodes vanaf 16 april 2019

Meer info?
Een warm hart voor kampeerders

Pasar is jouw kampeerpartner in Vlaanderen! Al meer dan 50 jaar draagt de vereniging een warm hart voor kampeerders. Via ons maandelijks magazine, nieuwsbrieven en speciale kampeerbijlages brengen we actueel kampeernieuws tot bij je thuis. Tientallen jaren organiseren we ook al vakanties en rondreizen voor kampeerders door gans Europa. Met Pasar zit je dus goed voor veel ervaring waarbij we meteen inspelen op nieuwe kampeer- en reistrends. Niks staat je ideale kampeervakantie nog in de weg.

In groep op reis gaan en vrijheid, het lijkt niet meteen te passen. Maar niks is minder waar. Onze groepsreizen brengen alleen maar voordelen met zich mee: de gezelligheid van een groep, elkaar helpen waar het nodig is, een afgewerkt programma waarbij alle campings en excursies zijn gereserveerd, plekjes waar je anders nooit zou komen, een zorgvuldig voorbereide reis met voorstellen voor een te volgen reisroute. En bij dit alles beschikt de kampeerder nog steeds over veel vrijheid. De tijd dat iedereen in een grote colonne de reisleider moest volgen is al lang voorbij. Een reisdag is bij Pasar een vakantiedag. Je bepaalt zelf je tempo en stopt waar je wil. In elke vakantie en reis voorzien wij ook enkele vrije dagen. Niks hoeft dan, alles kan. Maar je kan steeds terugvallen op ervaren reisbegeleiders, kampeervrienden en reisgenoten.

Kwaliteitscampings

Alle campings die we voor onze reizen en vakanties selecteerden, beschikken over modern sanitair, ruime staanplaatsen en tal van voorzieningen. Stuk voor stuk zijn het dus echte kwaliteitscampings. Tijdens de zomer opteren we veelal voor kindvriendelijke campings met een zwembad op het domein.

Begeleiding

Tijdens onze reizen en vakanties kan je altijd terecht bij onze deskundige Nederlandstalige reisbegeleiding. Het zijn reisechtparen die de praktische zaken regelen, het vermelde programma organiseren en voor je klaar staan bij vragen of eventuele problemen. Govaka & Pasar is trots op zijn reisbegeleiders. Zij zijn onze ambassadeurs ter plaatse en staan in voor jouw zorgeloos verblijf en schitterende vakantie!

Infodagen en reisbrochure

Voor de rondreizen organiseren we vooraf een kennismakings- en informatiebijeenkomst in Brussel. Je krijgt er meteen de uitgebreide reisinfobrochure mee naar huis. Ook voor de vakanties krijg je zo’n brochure, maar dan ongeveer 1 maand voor afreis digitaal of per post bezorgd. In de reisinfobrochure tref je een routebeschrijving met tips voor campings onderweg, een voorstelling van de reisbegeleiders, het dagprogramma, algemene reisinformatie over het land of de regio, campinginformatie en praktische kampeertips.

Naar het aanbod kampeervakanties en rondreizen voorjaar 2019: klik hier.

Back to top