Gran Canaria (19 tot 26 november 2017)

NIEUWE FIETSVAKANTIE VOOR WIELERTOERISTEN IN NAJAAR! 

Meer info?

Gran Canaria (19 tot 26 november 2017)

NIEUWE WANDELVAKANTIE VOOR HET NAJAAR!

Meer info?

Zuid-Afrika (van 20 februari tot 4 maart 2018)

NIEUWE RONDREIS 2018!

Meer info?

Panoramische vergezichten, indrukwekkende bergpieken, groene heuvels en pittoreske bergdorpjes. Dit alles wacht je tijdens deze uiterst gevarieerde rondreis van drie weken door de Franse en Spaanse Pyreneeën. Proef in één reis zowel de Franse als de Spaanse cultuur.

Lees meer

Portugal heeft door zijn rijke geschiedenis heel wat unieke schatten in huis. Je geniet van een prachtige natuur onderweg en het klimaat is in september heerlijk. Laat je betoveren in de steden Lissabon en Porto, kom tot rust in Fatima of trek door schilderachtige Portugese dorpjes.

Lees meer

Velen omschrijven Noorwegen met zijn fjordengebied als het mooiste land ter wereld. Reis met caravan of motorhome door een steeds wisselend landschap: prachtige watervallen, adembenemende gletsjers en indrukwekkende fjorden. Dompel je ook onder in de Noorse cultuur in Oslo, Lillehammer, Stavanger en Bergen.

Lees meer

Albanië, land van de adelaars, heeft nog steeds een zweem van mysterie en geldt als het laatste geheim van Europa. Ontdek de Albanese Alpen maar ook een mediterrane kust. Bewonder antieke steden als Butrint en Apollonia. De hoofdstad Tirana staat dan weer in schril contrast met het arme, maar gastvrije platteland.

Lees meer

VOLZET  Deze reis brengt je in het hart van Spanje. Je bezoekt de streek van Castilla y Leon. Je reist door het weidse landschap van La Mancha, bekend van de avonturen van Don Quijote. Deze reis wordt een verhaal van koningen en keizers, Moren en Romeinen, de koninklijken van Real Madrid en de flamenco.

Lees meer

Slovakije herbergt een lange geschiedenis met veel cultuur en uniek natuurschoon. We ontdekken het allemaal tijdens deze kampeerreis. De hoofdstad Bratislava, 'Parel aan de Donau', is een echt openluchtmuseum dankzij zijn vele historische gebouwen. Kom en geniet van deze nog onbekende parel.

Lees meer

VOLZET In Roemenië reis je door afwisselende landschappen, van de Donaudelta met zijn vogelrijkdom over de ruige Karpaten naar de stranden van de Zwarte Zee. Het Balkanland is een smetkroes van culturen en je ontdekt fascinerende steden als Boekarest en Timisoara.

Lees meer

VOLZET    Je gaat op ontdekkingstocht door het land van sagen en mythen. Je trekt langs woeste kusten, schitterende meren en golvende laagvlaktes. Hier en daar duikt een ruïne van een oud kasteel op. De Ierse sfeer snuif je op in pubs en het bruisende Dublin. Ander hoogtepunt is de Ring of Kerry.

Lees meer

Camperreis! Op het eiland Sicilië stap je in de voetsporen van Romeinen, Grieken en zelfs Noormannen. Laat je verleiden in Palermo en zie het geweld van de Etna. Terug op het vasteland trek je naar de Baai van Napels. Je ontdekt Pompei, de vulkaan Vesuvius en het bloemeneiland Capri.

Lees meer

De ongerepte natuur, de woelige geschiedenis, de rijke traditie en de gastvrijheid van Polen zijn de elementen van een prachtige en zeer gevarieerde reis door het voormalige Oostblokland. Als vakantieland is Polen nog redelijk onbemind. Volkomen onterecht, want het is een fantastische reisbestemming.

Lees meer

ANNULATIE !!! Sardinië, het tweede grootste eiland in de Middellandse Zee, is een continent op zich. Woeste bergen, eenzame dorpjes, historische bouwwerken, levendige steden en een indrukwekkende natuur bepalen je reis. Je doorkruist een geïsoleerd stukje Italië dwars door het ruige binnenland of langs spectaculaire kustroutes.

Lees meer

Griekenland is een fantastische mix van prachtige historische bezienswaardigheden, gouden zandstranden, een gastvrije bevolking en een rijke cultuur. Ontdek er de bakermat van onze moderne beschaving en de geboorteplaats van de huidige Olympische Spelen. Voel en proef Griekenland tijdens deze unieke rondreis!

Lees meer

Deze vakantie voor romantische zielen neemt je eerst mee in een droom vol fantasie, pracht en praal uit de voorbije eeuwen. De oostenrijkse cultuursteden Wenen en Salzburg brengen de barokke pracht terug tot leven. Nadien trekken we de natuur in.

Lees meer

Tijdens deze kampeerreis volg je de route Napoleon. We starten aan de stranden van de Côte d’Azur. De route leidt ons naar de indrukwekkende Gorges du Verdon. De parken van Mercantour, Parc des Ecrins en Parc du Queyras zijn dan weer een paradijs voor wandelaars en natuurliefhebbers.

Lees meer

ANNULATIE! Deze reis is een prachtige combinatie van het rijke kunstpatrimonium en de prachtige natuur in Italië. Je start met een bezoek aan de bruisende en heilige stad Rome waarna je naar het mooie Toscane reist om er vanuit het pittoreske Siena te proeven van het mooiste dat Italië te bieden heeft.

Lees meer

ANNULATIE! Namibië is één van de mooiste Zuid-Afrikaanse landen met een verrassende natuur, wildparken en een onbevangen, gastvrije bevolking met unieke volksculturen. We vliegen naar Windhoek en huren bij BOBO Campers een robuuste, compacte maar volwaardige 4x4 motorhome.

Lees meer

Volzet! Tijdens deze rondreis verblijf je op drie bijzondere plekken om de mooiste plaatsen van het eiland te ontdekken. Je maakt kennis met de adembenemende natuur en de unieke cultuur. Tijdens onze rondritten met een luxe-autocar geniet je ten volle van de diversiteit aan landschappen.

Lees meer
Back to top