Gran Canaria (19 tot 26 november 2017)

NIEUWE FIETSVAKANTIE VOOR WIELERTOERISTEN IN NAJAAR! 

Meer info?

Gran Canaria (19 tot 26 november 2017)

NIEUWE WANDELVAKANTIE VOOR HET NAJAAR!

Meer info?

Zuid-Afrika (van 20 februari tot 4 maart 2018)

NIEUWE RONDREIS 2018!

Meer info?

VOLZET  Krokus 2017 Het Sauerland in Duitsland ligt op amper 4 uur rijden. Het populaire wintersportoord Winterberg heeft veel skipistes maar je kan er ook wandelen over sprookjesachtige wegen, rodelen door een glinsterend winterlandschap, langlaufen, … en uiteraard après-skiën!

Lees meer

VOLZET Even uitblazen in de Elzas! Straatsburg en Colmar, wereldberoemd voor hun lieflijke straten en pleinen met versierde vakwerkhuizen. Ondertussen proeven we witte wijntjes of een crémant d’Alsace. Het zit allemaal in deze fantastische kampeerweek! 

Lees meer

Paasvakantie 2017 Münsterland, net over de Nederlandse grens, is een streek met een prachtige natuur en rustige stadjes met mooie bezienswaardigheden. Tijdens de paasvakantie geniet je er een heerlijke vakantie dichtbij huis. Wie graag wandelt of fietst vindt er vele mogelijkheden.

Lees meer

Paasvakantie 2017 Langzaam onderdompelen in de deugddoende warmte van het water, eindelijk ontspannen. Geen stress meer, alleen maar dat zalige gevoel. Je put nieuwe kracht voor je lichaam, je geest en je ziel. Dat kan alleen maar in het Zwarte Woud zijn. 

Lees meer

Hemelvaart 2017 De groene vallei van de Semois ligt vlakbij de Franse grens. Het is er een paradijs voor wandelaars, kajakkers en natuurliefhebbers! Kortom, ontspanning langs en op het water en in de volle natuur is verzekerd. Een ideale dichtbij-vakantie om er even uit te zijn met Hemelvaart!

Lees meer

Volzet! Ontdek de mooiste stadjes en toeristische plaatsen in Zuid-Holland. Typisch Hollandse plaatjes kan je schieten bij de de aardewerkfabriek Royal Delft, de kaasmarkt van Gouda en de Keukenhof en de omringende bloemenvelden. Een topvakantie in Nederland.

Lees meer

Hemelvaart 2017 Ontdek het geheim van de champagne-wijn tijdens een heerlijke 5-daagse kampeervakantie met Hemelvaart! In deze Franse regio, dichtbij huis, tref je prachtige plekjes die getuigen van het rijke verleden. Een bruisende vakantie om niet vlug te vergeten.

Lees meer
Back to top