Boek nu al je vakantie

naar de Spaanse zon 
fietsen-wandelen-cultuur

Meer info?

Herdenking Wereldoorlog I

herdenk mee het einde van 14-18 
al stappen, fietsend of kamperend

Meer info?

VOLZET Het sneeuwzekere Winterberg in Hoch-Sauerland bezorgt je een unieke wintervakantie. Prachtige sneeuwwandelingen, alpine skiën , langlaufen, flaneren in het nabije stadje Winterberg en ’s avonds onder vrienden genieten van een leuke après-ski-activiteit.

Lees meer

Paasvakantie 2018 Langzaam onderdompelen in de deugddoende warmte van het water, eindelijk ontspannen. Geen stress meer, alleen maar dat zalige gevoel. Je put nieuwe kracht voor je lichaam, je geest en je ziel. Dat kan alleen maar in het Zwarte Woud zijn. 

Lees meer

Paasvakantie 2018 Münsterland, net over de Nederlandse grens, is een streek met een prachtige natuur en rustige stadjes met mooie bezienswaardigheden. Tijdens de paasvakantie geniet je er een heerlijke vakantie dichtbij huis. Wie graag wandelt of fietst vindt er vele mogelijkheden.

Lees meer

Paasvakantie 2018 Geen betere bestemming om tijdens de lente de kampeervakantie te beginnen met een weekje Zuid-Holland : zo verrassend en dichtbij.  De rijke geschiedenis van Zuid-Holland snuiven we op in steden als Delft en Gouda. Nederland, dat is altijd weer genieten!

Lees meer

Paasvakantie 2018 Even uitblazen in de Elzas! Straatsburg en Colmar, wereldberoemd voor hun lieflijke straten en pleinen met versierde vakwerkhuizen. Ondertussen proeven we witte wijntjes. Het zit allemaal in deze fantastische kampeerweek! 

Lees meer

VOLZET

Hemelvaart 2018 Amiens is een mooie en bruisende stad in het noorden van Frankrijk en ligt op ongeveer 250 km van Brussel. De stad werd door de Galliërs opgericht en telt vele bezienswaardigheden die een bezoek meer dan waard zijn! 

Lees meer
Back to top