Boek nu al je vakantie

naar de Spaanse zon 
fietsen-wandelen-cultuur

Meer info?

Natuur- en cultuurreis op Sri Lanka

1 tot 14 april 2018 

Meer info?

Herdenking Wereldoorlog I

herdenk mee het einde van 14-18 
al stappen, fietsend of kamperend

Meer info?

In samenwerking met camping Parc La Clusure **** in Bure (Rochefort) organiseren we een leuke en gezellige ‘eindeseizoens’-kampeervakantie. In het programma zit voor elk wat wils: van gezellige activiteiten aan het kampvuur tot een echte avontuurlijke Arrow Battle.

Lees meer

Eindeloze, zonovergoten zandstranden, omringd door geurig maquis en statige zeedennen: dat is wat de Corsicaanse ‘Costa Serena’ te bieden heeft. We gaan op zoek naar het authentieke Corsica en dompelen ons onder in de traditionele cultuur.

Lees meer

De Jura is een gebied van met bloemen bezaaide bergen, dichte bossen, uitgestrekte blauwe meren en spectaculaire kloven met watervallen. Tijdens deze schitterende familievakantie verblijf je op camping Beauregard te Mesnois vlakbij de rivier de l’Ain.

Lees meer

VOLZET  Elk jaar opnieuw speelt zich in november aan de oever van het Lac du Der, in het bosgebied van de Franse Champagnestreek, een bijzonder spektakel af waarbij talloze kraanvogels neerstrijken. Een onvergetelijke natuurreis met enkele leuke uitstappen in de regio Champagne-Ardenne.

Lees meer

Beleef op de oevers van de Rijn een spectaculair schouwspel met vuurwerk terwijl een vlootparade met 70 schepen passeren. Tijdens deze vakantieweek verkennen we verder het romantische landschap in de vallei van de Rijn. Een topvakantie in Duitsland!

Lees meer

Eén van de meest romantische plekken van Kroatië is het schilderachtige Rovinj. Het populaire stadje wordt door veel toeristen bezocht in de zomer maar ondanks de drukte blijft het een sfeervol plaatsje, een authentiek stukje Istrië. Beleef er een heerlijke vakantie!

Lees meer

Tijdens deze vakantie bezoeken we de stad Erfurt, ontdekken we de geheimen van de Thüringer Wurst en brengen we een bezoek aan de stad Weimar met haar prachtige gevels, paleizen en kerken. Om af te sluiten bezoeken we de brouwerij van het bekende Weizenbier.

Lees meer

Friesland roept prachtige verhalen op over de Elfstedentocht. Het gevarieerd Fries landschap met bossen, heide, weilanden, meren, stranden, prachtige Waddeneilanden en pittoreske dorpjes met oude gevels brengen je zo in stemming. Een leuke vakantie dichtbij huis.

Lees meer

De Opaalkust, dat is een kuststrook met veel natuurpracht, steile kliffen, pittoreske vissersdorpjes, lange zandstranden, duinen en levendige badplaatsen vol belle époque villa’s. Je kampeert op de camping Le Phare, op amper 5 km van de historische havenstad Boulogne-sur-Mer.

Lees meer

We starten in Avioth en het versterkte Montmédy om dan in Stenay het nationale biermusueum te bezoeken. Van daaruit volgen we de Maas tot in Verdun, gekend om zijn talrijke bezienswaardigheden en oorlogsmonumenten in en rond de stad. 

Lees meer

De Azurenkust is erg geliefd bij kampeerders. Ons programma is rijkelijk gevuld met activiteiten voor jong en oud, alles op redelijke afstand van onze verblijfplaats. Zin in extra avontuur? Bekijk dan zeker ons Aqua-Mundo pakket.

Lees meer
Back to top