Gran Canaria (19 tot 26 november 2017)

NIEUWE FIETSVAKANTIE VOOR WIELERTOERISTEN IN NAJAAR! 

Meer info?

Gran Canaria (19 tot 26 november 2017)

NIEUWE WANDELVAKANTIE VOOR HET NAJAAR!

Meer info?

Zuid-Afrika (van 20 februari tot 4 maart 2018)

NIEUWE RONDREIS 2018!

Meer info?

Volzet! Elk jaar opnieuw speelt zich in november aan de oever van het Lac du Der, in het bosgebied van de Franse Champagnestreek, een bijzonder spektakel af waarbij talloze kraanvogels neerstrijken. Een onvergetelijke natuurreis met ook enkele leuke uitstappen in de regio Champagne-Ardenne.

Lees meer

De Jura is een gebied van met bloemen bezaaide bergen, dichte bossen, uitgestrekte blauwe meren en spectaculaire kloven met watervallen. Tijdens deze schitterende familievakantie verblijf je op camping Beauregard te Mesnois vlakbij de rivier de l’Ain.

Lees meer

Elzas, een regio van traditie en gastronomie in het hart van Europa. Tijdens deze vakantie trek je naar Colmar met zijn romantisch Klein Venetië, het hooggelegen kasteel Haut-Koenigsbourg, de schitterende vestingstad Riquewihr, de wijnroute en zijn karakteristieke dorpjes, …

Lees meer

Beleef op de oevers van de Rijn een spectaculair schouwspel met vuurwerk terwijl een vlootparade met 70 schepen passeren. Tijdens deze vakantieweek verkennen we verder het romantische landschap in de vallei van de Rijn. Een topvakantie in Duitsland!

Lees meer

VOLZET Eén van de meest romantische plekken van Kroatië is het schilderachtige Rovinj. Het populaire stadje wordt door veel toeristen bezocht in de zomer maar ondanks de drukte blijft het een sfeervol plaatsje, een authentiek stukje Istrië. Beleef er een heerlijke vakantie!

Lees meer

De Opaalkust, dat is een kuststrook met veel natuurpracht, steile kliffen, pittoreske vissersdorpjes, lange zandstranden, duinen en levendige badplaatsen vol belle époque villa’s. Je kampeert op de camping Le Phare, op amper 5 km van de historische havenstad Boulogne-sur-Mer.

Lees meer

Een avontuurlijke veertiendaagse vakantie in het hartje van de Vogezen heeft de nodige uitdagingen in petto voor de actieve vakantiegangers. In La Bresse kan je je helemaal uitleven: avonturenparken waarbij je je door de boomtoppen slingert, over ravijnen tokkelt en andere uitdagingen aangaat.

Lees meer

San Marino, de oudste republiek ter wereld, nabij Rimini aan de Adriatische kust, is de uitvalsbasis voor een veertiendaagse ontdekkingstocht in Italië. Je snuift cultuur op en geniet van de schitterende natuur. Na onze uitstappen wacht een verfrissende duik in het zwembad of in de zee!

Lees meer

Verlaagde prijzen! De Azurenkust is erg geliefd bij kampeerders. Ons programma is er eentje voor waterratten! Want wie kan het uitnodigende, heldere blauwe water van de Middellandse Zee weerstaan? Een ideale actieve vakantie voor elke waterrat en zonneklopper.

Lees meer

Friesland roept prachtige verhalen op over de Elfstedentocht. Het gevarieerd Fries landschap met bossen, heide, weilanden, meren, stranden, prachtige Waddeneilanden en pittoreske dorpjes met oude gevels brengen je zo in stemming. Een leuke vakantie dichtbij huis.

Lees meer

ANNULATIE !!! Corsica is de diamant van de Middellandse Zee. Tijdens een onvergetelijke vakantie op dit prachtige eiland geniet je van een aangenaam zeeklimaat en een adembenemende natuur. Imposante bergmassieven, kristalheldere rivieren en parelwitte stranden wisselen elkaar af.

Lees meer
Back to top