Boek nu al je vakantie

naar de Spaanse zon 
fietsen-wandelen-cultuur

Meer info?

Herdenking Wereldoorlog I

herdenk mee het einde van 14-18 
al stappen, fietsend of kamperend

Meer info?

VOLZET De prachtige fietstocht rondom de Bodensee behoort tot de populairste fietsroutes van Europa. De route is 270 kilometer lang en loopt door Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Onderweg bezoeken we juweeltjes van middeleeuwse stadjes en genieten we van een indrukwekkende natuur. 

Lees meer

Het ‘Val de Loire’ staat over een afstand van 280 km terecht op de Unesco-werelderfgoedlijst. Met het bezoek aan de kasteeltuinen van Villandry, het kasteel van Azay-le-Rideau, Ussé, Langeais, de Koninklijke vallei van Chinon, de abdij van Fontevraux en nog zoveel meer, maken we er een gevarieerde fietsvakantie van.

Lees meer

VOLZET Fietsen langs de Elbe is een bijzondere belevenis. De route wordt een van de mooiste en meest afwisselende van Europa genoemd. We starten in Wörlitz. Met camper en grotendeels al fietsend doorkruisen we het ‘biosfeerreservaat rivierenlandschap Elbe’, ontdekken Hanzesteden en sluiten af in Hamburg. 

Lees meer

Maak een sprookjesachtige fietsvakantie langs de rivier de Weser in Duitsland. Onderweg ontdek je de mooiste vakwerkstadjes. De fietstochten zijn vrij makkelijk zonder al te grote stijgingen. Proef ook van de sfeer van oude sprookjes met de Hanzestad Bremen in een hoofdrol.

Lees meer

VOLZET Fietsen in Berlijn is zeer populair want de stad heeft een uitgebreid en vlak fietsroutenetwerk. Beleef Berlijn vijf dagen lang vanop de fiets. Nadien trekken we verder naar het romantische Potsdam voor een ontmoeting met het keizerlijke verleden.

Lees meer

VOLZET  Ontvlucht deze winter de koude en trek met de camper naar de Spaanse zon. Onze actieve overwinterreis laat je kennismaken met het prachtige oosten van Spanje. Een unieke reis voor een al even unieke prijs!

Lees meer

De Franse Ardennen is een ideale bestemming voor een actieve kampeervakantie dichtbij huis. De streek in het Noordoosten van Frankrijk met zijn bossen en diepe dalen nodigen je uit voor eindeloze wandelingen en fietstochten met prachtige vergezichten.

Lees meer
Back to top