Gran Canaria (19 tot 26 november 2017)

NIEUWE FIETSVAKANTIE VOOR WIELERTOERISTEN IN NAJAAR! 

Meer info?

Gran Canaria (19 tot 26 november 2017)

NIEUWE WANDELVAKANTIE VOOR HET NAJAAR!

Meer info?

Zuid-Afrika (van 20 februari tot 4 maart 2018)

NIEUWE RONDREIS 2018!

Meer info?

Volzet! De prachtige fietstocht rondom de Bodensee behoort tot de populairste fietsroutes van Europa. De route is 270 kilometer lang en loopt door Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Dagelijks fietsen we samen 50 tot 60 kilometer op een rustig tempo waarbij genieten centraal staat. 

Lees meer

VOLZET  Maak een sprookjesachtige fietsvakantie langs de rivier de Weser in Duitsland. Onderweg ontdek je de mooiste vakwerkstadjes. De fietstochten zijn vrij makkelijk zonder al te grote stijgingen. Proef ook van de sfeer van oude sprookjes met de Hanzestad Bremen in een hoofdrol.

Lees meer

Volzet! Sinds meer dan 25 jaar loopt deze prachtige fietsroute langs de Tauber. De route is bekend als een van de mooiste fietsroutes van Duitsland en is zo’n 100 km lang. Steden als Bad Mergentheim en Rotenburg ob der Tauber en Dinkesbuhl bezoeken we!

Lees meer

VOLZET Fietsen in de Duitse hoofdstad Berlijn is heel populair want de stad heeft een uitgebreid fietsroutenetwerk. Beleef Berlijn 3 dagen lang vanop de fiets. Nadien trek je naar het romantische Potsdam voor een ontmoeting met het keizerlijke verleden. De fietsafstanden zijn 30 tot 55 km.

Lees meer

Volzet! De Franse Ardennen is een ideale bestemming voor een actieve kampeervakantie dichtbij huis. De streek in het Noordoosten van Frankrijk met zijn bossen en diepe dalen nodigen je uit voor eindeloze wandelingen en fietstochten met prachtige vergezichten.

Lees meer
Back to top