Vakantie-Idee op 10 december

Wat wordt jouw volgende reis?

Meer info?

Boek nu al je vakantie

naar de Spaanse zon 
fietsen-wandelen-cultuur

Meer info?

Schitterende rondreis door Cuba!

20 april tot 2 mei 2018 - Boek snel jouw plaats!

Meer info?

Exclusief aanbod Lanzarote

wandelen - 3-10 maart 2018 - boekbaar tot 10/12/2017

Meer info?

Rondreis naar de ster van het Midden-Oosten

Jordanië - 18 tot 25 april 2018

Meer info?

Schneifel is een samentrekking van de woorden 'Schnee' en 'Eifel'. Niet toevallig ligt in de Schneifel één van de hoogste toppen van de Eifel: de Schwarzer Mann met een hoogte van 697 m. Tijdens ons wandelweekend stappen we door dit prachtig natuurgebied.

Lees meer

VOLZET Corsica is een uniek eiland met sprookjesachtige stranden, een azuurblauwe zee, grillige rotspartijen, dichtbegroeide heuvels, onstuimige rivieren en indrukwekkende watervallen. Tijdens onze staptochten is het gewoon puur genieten! Een fantastische wandelreis!

Lees meer

VOLZET Prachtige vergezichten over kustgebieden en bergen tijdens onze staptochten. Volop wandelen door de natuur maar ook authentieke dorpen en de Kretenzers geschiedenis ontdekken. Tijdens deze achtdaagse rondreis op het zonnige Griekse eiland krijg je het allemaal.

Lees meer

Het bergachtig landschap tussen Oberlautsitzer Bergland en Sächsische Schweiz, waar Duitsland, Tsjechië en Polen elkaar raken is het decor van deze fantastische wandel- en cultuurvakantie. We starten onze reis in het prachtige Dresden. Deze stad moet je zeker gezien hebben!

Lees meer

VOLZET Het Canarische eiland Gran Canaria is een erg gekende toeristische trekpleister omdat het er altijd zomer is. Maar wist je dat het voor stappers ook een fantastische bestemming is om tijdens het najaar te gaan stappen? Een redelijke wandelconditie is wel nodig.

Lees meer
Back to top