Boek nu al je fietsvakantie naar de zon ...

En kies je cadeau!

Meer info?

ZOMERSE KAMPEERVAKANTIE IN DE ELZAS

25 juni tot 9 juli 2017

Meer info?

Word jij onze nieuwe collega?

Vacature directeur Govaka & Pasar

Meer info?
Onze bestemmingen tijdens het voorjaar

Fietsen in de Spaanse zon

 

  • MALLORCA

Op Mallorca voelt Govaka & Pasar zich echt thuis. Al 25 jaar zijn we dé specialist van fietsvakanties op het Spaanse eiland. Het is dan ook een topbestemming voor fietsers in het voorjaar. Op amper twee uur vliegen, biedt Mallorca afwisselende parcours, prima hotel- en fietsinfrastructuur en een heerlijk klimaat. Vandaar dat veel wielerprofs er een vaste stek hebben of er hun seizoen komen voorbereiden.

PLAYA DE PALMA bevindt zich aan de zuidkust van Mallorca, op nauwelijks 10 minuten van de luchthaven. Het is de grootste badplaats op Mallorca met een mooie boulevard langs het zandstrand. Mallorca heeft tijdens het voorjaar een heerlijk klimaat om te fietsen. Vanuit Playa de Palma vind je zowel vrij vlakke routes langs de kust, als meer heuvelachtige parcours in het binnenland tot uitdagende ritten in het bergachtige westen.

In het noordoosten van het eiland Mallorca ligt het kleine CAN PICAFORT, op zo’n 60 km van de luchthaven. Het vroegere vissersdorpje is uitgegroeid tot een gezellige vakantieplaats van waaruit het tijdens het voorjaar heerlijk fietsen is. De streek is sterk afwisselend. Langs de baai van Alcudia heb je overwegend vlakke tochten, het parcours naar het oosten verloopt meer heuvelachtig en voor de wielertoeristen brengt het middengebergte uitdagende ritten.

  • ALTEA/CALPE (COSTA BLANCA) 

In 2017 wordt de bestemming CALPE/ALTEA, aan de Costa Blanca, aan ons aanbod toegevoegd. De Costa Blanca is een 

Een voorjaarsvakantie aan de Costa Blanca brengt je aangename temperaturen maar bovenal een prachtig heuvelachtig achterland en na de eerste heuvelruggen een aantal schilderachtige valleien waar op grote schaal citrusfruit wordt gekweekt. De streek is kortom een prachtig en veelzijdig fietsparadijs dat we wielertoeristen (opgelet, geen recreatieve fietsbegeleiding in Calpe/Altea) graag laten ontdekken.

  • ROSAS (COSTA BRAVA)

Sinds 2 jaar organiseert Govaka & Pasar ook fietsvakanties op het Spaanse vasteland vanuit ROSAS aan de Costa Brava. Deze regio in het noordoosten van Spanje heeft in het voorjaar een zacht klimaat, beschikt over een uitgebreid fietswegennet en heeft alles om een fietser te verleiden: een mooie natuur, idyllische valleien, lange kuststroken met verrassende baaien en lagunes, knusse vissersdorpjes en steden met naam en faam zoals Girona en Figueras. Je beleeft hier kortom een fietsreis die alle zintuigen weet te prikkelen.

Voor de recreant valt er onderweg heel wat te bezoeken. De sportieve fietser trekt het binnenland in over heuvelachtige wegen met stevige beklimmingen en prachtige uitzichten op de Middellandse Zee.

 

Back to top