Boek nu al je fietsvakantie naar de zon ...

En kies je cadeau!

Meer info?

ZOMERSE KAMPEERVAKANTIE IN DE ELZAS

25 juni tot 9 juli 2017

Meer info?

Word jij onze nieuwe collega?

Vacature directeur Govaka & Pasar

Meer info?
Voor welk fietsniveau kies ik?

De moeilijkheidsmeter

Op Mallorca en aan de Costa Brava fietsen wij in 3 niveaugroepen. Aan de Costa Blanca kan je enkel sportief fietsen. Je bepaalt zelf bij welke groep je aansluit. De aangegeven snelheid is deze die je thuis aan kan op een vlak parcours.

  • Sportief 23-25: Voor geoefende wielertoeristen die een gemiddeld tempo van 25-27 km/u aankunnen. Dagafstanden van 85 tot 135 km met ook stevige en langere beklimmingen.
  • Sportief 21-23: Voor wielertoeristen die een gemiddeld tempo van 23-25 km/u fietsen. Veelal zelfde parcours als die andere sportieve groep maar aan een trager tempo en met minder hoogtemeters. Afstanden tussen 80 en 110 km. Deze tempogroep is bedoeld voor wie graag rustig de conditie opbouwt en/of voor wie een eerste keer met het middengebergte kennismaakt.
  • Recreatief 15-17: Voor wie graag rustig fietst en onderweg de tijd neemt om iets te bezoeken. Enige conditie vereist met een gemiddeld tempo van 15-17 km/u. Dagafstanden van 40 tot 80 km. E-bike in deze groep is mogelijk, racefietsen zijn niet toegelaten.>

 

Back to top