Boek nu al je fietsvakantie naar de zon ...

En kies je cadeau!

Meer info?

ZOMERSE KAMPEERVAKANTIE IN DE ELZAS

25 juni tot 9 juli 2017

Meer info?

Word jij onze nieuwe collega?

Vacature directeur Govaka & Pasar

Meer info?

Annulatie! Leuven heeft een rijke religieuze geschiedenis. Dit bewijst de aanwezigheid van vele abdijen in Leuven en omgeving. Het wandelweekend vertrekt door het historische stadscentrum. Nadien zoeken we de groene omgeving van de Demerbroeken en het Hageland op.

Lees meer

Schneifel is een samentrekking van de woorden 'Schnee' en 'Eifel'. Niet toevallig ligt in de Schneifel één van de hoogste toppen van de Eifel: de Schwarzer Mann met een hoogte van 697 m. Tijdens ons wandelweekend stappen we door dit prachtig natuurgebied.

Lees meer

Het Natuurpark Saar-Hunsrück wordt afgebakend door de Moezel, de Rijn, de Nahe en de Saar. We stappen tijdens de paasvakantie door dit prachtige landschap met vele bossen en velden, langs talrijke beken waarbij af en toe een oude burcht of kasteel opduikt

Lees meer

Wandelen in het oorlogsverleden van de Franse Ardennen! Het golvend landschap met velden, weiden, bossen en kleine dorpjes met steeds verrassende vergezichten was tijdens de Eerste Wereldoorlog het toneel van één der bloedigste veldslagen.

Lees meer

Volzet! Net over de grens met Duitsland ligt de Ahrvallei. Na amper twee uur rijden wandel je al tussen de wijnterrassen. Het is meer dan een goed alternatief voor de drukbevolkte Moezel. De lekkere flessen wijn houden we wel in de wandelrugzak tot ’s avonds.

Lees meer

Maak kennis met onze voorjaarstrekking in het Duitse stadje Monschau, vlak over de Belgische grens, laat zich graag de parel van de Eifel noemen. Het is er fijn vertoeven in het stadje aan de Rur met zijn vele vakwerkhuizen. Rondom Monschau heb je een prachtig wandelgebied.

Lees meer
Back to top