Boek nu al je vakantie

naar de Spaanse zon 
fietsen-wandelen-cultuur

Meer info?

Infodagen voorjaarsreizen 2018

Met tips & tricks rond (sport)voeding

Meer info?

Schitterende rondreis door Cuba!

20 april tot 2 mei 2018 - Boek snel jouw plaats!

Meer info?

Exclusief aanbod Lanzarote

wandelen - 3-10 maart 2018 - Boekbaar tot 1 nov. 2017!

Meer info?

Volzet! Wandelen in het oorlogsverleden van de Franse Ardennen! Het golvend landschap met velden, weiden, bossen en kleine dorpjes met steeds verrassende vergezichten was tijdens de Eerste Wereldoorlog het toneel van één der bloedigste veldslagen.

Lees meer

Volzet! Net over de grens met Duitsland ligt de Ahrvallei. Na amper twee uur rijden wandel je al tussen de wijnterrassen. Het is meer dan een goed alternatief voor de drukbevolkte Moezel. De lekkere flessen wijn houden we wel in de wandelrugzak tot ’s avonds.

Lees meer

Het Natuurpark Saar-Hunsrück wordt afgebakend door de Moezel, de Rijn, de Nahe en de Saar. We stappen tijdens de paasvakantie door dit prachtige landschap met vele bossen en velden, langs talrijke beken waarbij af en toe een oude burcht of kasteel opduikt

Lees meer

VOLZET  Schneifel is een samentrekking van de woorden 'Schnee' en 'Eifel'. Niet toevallig ligt in de Schneifel één van de hoogste toppen van de Eifel: de Schwarzer Mann met een hoogte van 697 m. Tijdens ons wandelweekend stappen we door dit prachtig natuurgebied.

Lees meer
Back to top