Gran Canaria (19 tot 26 november 2017)

NIEUWE FIETSVAKANTIE VOOR WIELERTOERISTEN IN NAJAAR! 

Meer info?

Gran Canaria (19 tot 26 november 2017)

NIEUWE WANDELVAKANTIE VOOR HET NAJAAR!

Meer info?

Zuid-Afrika (van 20 februari tot 4 maart 2018)

NIEUWE RONDREIS 2018!

Meer info?

Volzet! Ver weggestopt, in het oosten van de Middellandse Zee, ligt Cyprus. De hartelijkheid waarmee je door de Cyprioten wordt ontvangen, het aangename herfstzonnetje en de bijzondere mix van cultuur en natuur maken van deze wandelvakantie een toppertje.

Lees meer

VOLZETCorsica is een uniek eiland met sprookjesachtige stranden, een azuurblauwe zee, grillige rotspartijen, dichtbegroeide heuvels, onstuimige rivieren en indrukwekkende watervallen. Tijdens onze staptochten is het gewoon puur genieten! Een fantastische wandelreis!

Lees meer

NIEUW! Het Canarische eiland Gran Canaria is een erg gekende toeristische trekpleister omdat het er altijd zomer is. Maar wist je dat het voor stappers ook een fantastische bestemming is om tijdens het najaar te gaan stappen? Een redelijke wandelconditie is wel nodig.

Lees meer

Volzet! Het Spaanse eiland Menorca is sinds de jaren ’90 een Unesco Biosphere Reserve vanwege de aanwezige en bijzondere planten- en dierenwereld. We stappen op ezelspaden en oude karrensporen. Het wordt een zonnige wandelvakantie om niet snel te vergeten!

Lees meer

VOLZET Prachtige vergezichten over kustgebieden en bergen tijdens onze staptochten. Volop wandelen door de natuur maar ook authentieke dorpen en de Kretenzers geschiedenis ontdekken. Tijdens deze achtdaagse rondreis op het zonnige Griekse eiland krijg je het allemaal.

Lees meer
Back to top