Boek nu al je fietsvakantie naar de zon ...

En kies je cadeau!

Meer info?

ZOMERSE KAMPEERVAKANTIE IN DE ELZAS

25 juni tot 9 juli 2017

Meer info?

Word jij onze nieuwe collega?

Vacature directeur Govaka & Pasar

Meer info?

Ver weggestopt, in het oosten van de Middellandse Zee, ligt Cyprus. De hartelijkheid waarmee je door de Cyprioten wordt ontvangen, het aangename herfstzonnetje en de bijzondere mix van cultuur en natuur maken van deze wandelvakantie een toppertje.

Lees meer

Volzet! Madeira, het subtropisch bloemeneiland midden in de Atlantische Oceaan, is een wandelparadijs en heeft een authentieke sfeer van overzee. Het is één grote weelderige groene tuin tussen het eindeloze helderblauw van de hemel en het diepblauwe van de oceaan. 

Lees meer

VOLZET  Corfu heeft een uitbundige plantengroei met ontelbare bloemen, olijfbomen en cipressen. Ook de grillige kustlijn, de schilderachtige dorpjes en adembenemende uitzichten laten de wandelaar een onvergetelijke indruk na waarbij we over oeroude ezelspaden stappen.

Lees meer

Het kleine Spaanse eiland La Palma, in de westelijke uithoek van de Canarische eilanden, rijst bijna loodrecht uit de zee op. Veel stranden zijn er niet maar voor de wandelaar is dit een paradijs want het is puur genieten van de weelderige natuur en de herfstzon!

Lees meer

Corsica is een uniek eiland met sprookjesachtige stranden, een azuurblauwe zee, grillige rotspartijen, dichtbegroeide heuvels, onstuimige rivieren en indrukwekkende watervallen. Tijdens onze staptochten is het gewoon puur genieten! Een fantastische wandelreis!

Lees meer

Het Spaanse eiland Mallorca is een waar paradijs voor wandelaars. We maken tijdens de eerste week van de paasvakantie prachtige kustwandelingen met schitterende uitzichtpunten en we trekken het binnenland in waarbij je door het Tramuntana gebergte stapt.

Lees meer

Het Spaanse eiland Menorca is sinds de jaren ’90 een Unesco Biosphere Reserve vanwege de aanwezige en bijzondere planten- en dierenwereld. We stappen op ezelspaden en oude karrensporen. Het wordt een zonnige wandelvakantie om niet snel te vergeten!

Lees meer

Deze wandelreis in Italië brengt je langs de vijf beroemde en pittoreske dorpjes van de Bloemenriviera. De route gaat langs wijn- en olijfboomgaarden hoog boven de zee met uitzichten over kliffen en ruige rotswanden. We logeren tijdens deze vakantie in een driesterrenhotel in Levanto.

Lees meer

VOLZET  Het Canarische eiland Tenerife staat synoniem met zon en stranden. Maar dit eiland is ook een echt wandelparadijs. Tijdens deze wandelvakantie maak je schitterende maar wel pittige tochten van 4 tot 6 uur langs de ongerepte kustlijn en in het binnenland met zijn grillige bergen.

Lees meer

VOLZET! Onze wandeltochten aan de Costa Brava zijn gevarieerd: langs het strand en de baai van Rosas, door natuurgebieden, langs dolmen en menhirs, door wijngaarden en tussen olijfbomen, over de rotsachtige uitlopers van de Pyreneeën naar Cadaqués waar Dali gewoond heeft.

Lees meer

De unieke ligging van het mooie en mysterieuze Griekse eiland Kreta was eeuwenlang een kruispunt van verschillende beschavingen. De geschiedenis is nog steeds zichtbaar aanwezig in de vele opgravingen, oude kerken en kloosters. Maar Kreta is bovenal een prachtig wandeleiland. 

Lees meer

Prachtige vergezichten over kustgebieden en bergen tijdens onze staptochten. Volop wandelen door de natuur maar ook authentieke dorpen en de Kretenzers geschiedenis ontdekken. Tijdens deze achtdaagse rondreis op het zonnige Griekse eiland krijg je het allemaal.

Lees meer
Back to top