Boek nu al je vakantie

naar de Spaanse zon 
fietsen-wandelen-cultuur

Meer info?

Infodagen voorjaarsreizen 2018

Met tips & tricks rond (sport)voeding

Meer info?

Schitterende rondreis door Cuba!

20 april tot 2 mei 2018 - Boek snel jouw plaats!

Meer info?

Exclusief aanbod Lanzarote

wandelen - 3-10 maart 2018 - Boekbaar tot 1 nov. 2017!

Meer info?

OP AANVRAAG Midden in het majestueuze Oostenrijkse hooggebergte, op een hoogte van 1100 m, ligt het Kleinwalsertal, afgesloten van de bewoonde wereld. De inwoners houden hun tradities in ere en ontvangen je met open armen. Een fantastische wandelbestemming tijdens de zomer.

Lees meer

Volzet! Het Snowdonia National Park in Wales is één van de oudste en grootste nationale parken in Groot-Brittannië. Tijdens onze staptochten trotseren we ruige bergen en komen langs bossen, meren, pittoreske dorpjes en herinneringen aan een rijk Keltisch verleden.

Lees meer

AFGESLOTENSlovakije is een nog onbekende parel voor velen onder ons. Wij logeren tijdens deze wandelvakantie in het prachtige Sojka Resort. Het hotel, gerund door Belgen, staat bekend als zeer gastvriendelijk en een ideale uitvalsbasis voor een leuke wandelvakantie tijdens de zomer.

Lees meer

Volzet! Het Peak District is al sinds de Steentijd bewoond. Toen leefden mensen er in de vele aanwezige grotten. Ook Kelten en Romeinen drukten hun sporen. Nadien werd het een onherbergzaam gebied met grote verlaten heide- en veengebieden. Zalig om er te wandelen!

Lees meer

VOLZET!!  Het bergachtig landschap tussen Oberlautsitzer Bergland en Sächsische Schweiz, waar Duitsland, Tsjechië en Polen elkaar raken is het decor van deze fantastische wandel- en cultuurvakantie. We starten onze reis in het prachtige Dresden. Deze stad moet je zeker gezien hebben!

Lees meer

Besneeuwde bossen, een kristalheldere lucht, glinsterende bergtoppen en fabelachtige vergezichten over het Rijndal en de Alpen, maken je winter- en wandelvakantie in het Zwarte Woud tot een sprookje. Haal diep adem en snuif de frisse winterlucht op.

Lees meer

Annulatie. Reizen met een 4×4 voertuig door het indrukwekkende IJsland biedt ons de mogelijkheid om op plaatsen te kunnen wandelen die niet toegankelijk zijn voor gewone personenwagens. Ontdek het spectaculaire IJsland waar de aarde braakt, hoest en pruttelt er op tal van plaatsen.

Lees meer
Back to top