Boek nu al je fietsvakantie naar de zon ...

En kies je cadeau!

Meer info?

ZOMERSE KAMPEERVAKANTIE IN DE ELZAS

25 juni tot 9 juli 2017

Meer info?

Word jij onze nieuwe collega?

Vacature directeur Govaka & Pasar

Meer info?

Paasvakantie! Cogolo di is Pejo heeft zowel voor jong als oud eindeloos skiplezier op de lange afdalingen langs de Monte Vioz. Volstaan de 15 km pistes van Pejo voor jou niet? Dan kan je met de skipas ‘Superskirama’ gebruikmaken van niet minder dan 140 liften en 380 km pistes.

Lees meer

Midden in het majestueuze Oostenrijkse hooggebergte, op een hoogte van 1100 m, ligt het Kleinwalsertal, afgesloten van de bewoonde wereld. De inwoners houden hun tradities in ere en ontvangen je met open armen. Een fantastische wandelbestemming tijdens de zomer.

Lees meer

Volzet! Het Snowdonia National Park in Wales is één van de oudste en grootste nationale parken in Groot-Brittannië. Tijdens onze staptochten trotseren we ruige bergen en komen langs bossen, meren, pittoreske dorpjes en herinneringen aan een rijk Keltisch verleden.

Lees meer

Slovakije is een nog onbekende parel voor velen onder ons. Wij logeren tijdens deze wandelvakantie in het prachtige Sojka Resort. Het hotel, gerund door Belgen, staat bekend als zeer gastvriendelijk en een ideale uitvalsbasis voor een leuke wandelvakantie tijdens de zomer.

Lees meer

VOLZET! Het Peak District is al sinds de Steentijd bewoond. Toen leefden mensen er in de vele aanwezige grotten. Ook Kelten en Romeinen drukten hun sporen. Nadien werd het een onherbergzaam gebied met grote verlaten heide- en veengebieden. Zalig om er te wandelen!

Lees meer

Infoavond op 27/03! De mooiste trajecten van de Camino Francés stappen! Santiago de Compostela halen, ook uw droom? Iedere dag wandelen we ongeveer 20km, de rest overbruggen we met de bus die steeds bij ons in de buurt blijft. Na 8 dagen bereik je Compostela.

Lees meer

Het bergachtig landschap tussen Oberlautsitzer Bergland en Sächsische Schweiz, waar Duitsland, Tsjechië en Polen elkaar raken is het decor van deze fantastische wandel- en cultuurvakantie. We starten onze reis in het prachtige Dresden. Deze stad moet je zeker gezien hebben!

Lees meer

Volzet! Besneeuwde bossen, een kristalheldere lucht, glinsterende bergtoppen en fabelachtige vergezichten over het Rijndal en de Alpen, maken je winter- en wandelvakantie in het Zwarte Woud tot een sprookje. Haal diep adem en snuif de frisse winterlucht op.

Lees meer

Schotland, een land bekend om zijn meren, rivieren, bergen en valleien. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ook de keuken voor een feestrijke vakantie zorgt. Deze wandelreis biedt een combinatie van wandelen, culinair genieten en de lokale cultuur opsnuiven.

Lees meer

Annulatie. Reizen met een 4×4 voertuig door het indrukwekkende IJsland biedt ons de mogelijkheid om op plaatsen te kunnen wandelen die niet toegankelijk zijn voor gewone personenwagens. Ontdek het spectaculaire IJsland waar de aarde braakt, hoest en pruttelt er op tal van plaatsen.

Lees meer

Laat je verrassen door Servië, het fascinerende land in het hart van de Balkan. Langs de Donau treffen we de prachtige stad Belgrado. We stappen door de nationale parken Fruska Gora en Uvac en proeven van de gastvrijheid. Kortom,een heerlijke wandel- en cultuurvakantie!

Lees meer

Volzet! Je stapt van het middeleeuwse Assisi naar de eeuwige stad Rome. De wandelroute voert je door middeleeuwse stadjes en langs eeuwenoude kloosters langs rustige paden over de bergen en heuvels in het prachtige Umbrië. We voorzien bagagetransport iedere dag.

Lees meer
Back to top