Herdenking Wereldoorlog I

herdenk mee het einde van 14-18 
al stappen, fietsend of kamperend

Meer info?

Zin in een zonnig najaar?

Check onze extra najaarsbestemmingen
Boek nu al!

Meer info?

Kamperen in Thuringen

27 oktober tot 3 november

Meer info?

Reizen naar Compostela

Kom naar onze infoavonden en ga mee op tocht!

Meer info?

Epen is één van de fraaiste dorpjes van Zuid-Limburg, met een rijke historie en originele vakwerkhuisjes. Het dorp ligt vlak bij de Belgisch-Duitse grens en beschikt over onbeperkte wandel- en fietsmogelijkheden. We wandelen vanuit een gezellig familiehotel waar we ’s avonds lekker tafelen.

Lees meer

Het Canarische eiland Gran Canaria is een erg gekende toeristische trekpleister omdat het er altijd zomer is. Maar wist je dat het voor stappers ook een fantastische bestemming is om tijdens het najaar te gaan stappen? Een redelijke wandelconditie is wel nodig.

Lees meer

NIEUW Deze streek ter hoogte van Lissabon, is minder gekend dan de Algarve, maar minstens zo mooi! De glooiende landschappen doen denken aan Toscane. De natuur is er puur, de mensen vriendelijk en het eten smaakt er superlekker.

Lees meer

Bergwandelen met zicht op zee!

Het kleine landje Montenegro brengt je wandeltochten door unieke bergmassieven met stille gletsjermeren, dan weer door uitgestrekte bosgebieden en traditionele dorpjes. Telkens krijg je prachtige vergezichten over de kust.

Lees meer

NIEUW Tijdens deze belevingstocht stappen we 7 dagen in de voetsporen van de mannen en vrouwen die gemobiliseerd werden tijdens WOI. Onderweg is de verscheidenheid aan cultuur en natuur groot. Elke plek tijdens deze tocht heeft zijn verhaal.

Lees meer

VOLZET  Prachtige vergezichten over kustgebieden en bergen tijdens onze staptochten. Volop wandelen door de natuur maar ook authentieke dorpen en de Kretenzers geschiedenis ontdekken. Tijdens deze achtdaagse rondreis op het zonnige Griekse eiland krijg je het allemaal.

Lees meer

Het Spaanse eiland Menorca is een Unesco Biosphere Reserve vanwege de bijzondere planten- en dierenwereld. We stappen op ezelspaden en oude karrensporen. Het wordt een zonnige wandelvakantie om niet snel te vergeten!

Lees meer

Je stapt van het middeleeuwse Assisi naar de eeuwige stad Rome. De wandelroute voert je door middeleeuwse stadjes en langs eeuwenoude kloosters langs rustige paden over de bergen en heuvels in het prachtige Umbrië. We voorzien bagagetransport iedere dag.

Lees meer
Back to top