Reizen naar Compostela

Govaka & Pasar presenteert Santiago De Compostela in 2019

Meer info?

Sneeuwpret in Winterberg

KAMPEERVAKANTIE voor het hele gezin! 2 tot 9 maart 2019 (krokusvakantie)

Meer info?

Fietsen op Mallorca

vanuit Can Picafort
3 periodes vanaf 16 april 2019

Meer info?

In een gemoedelijke sfeer gaan we Tenerife’s landschappelijke schoonheid ontdekken :  oeroude dennenbossen, bizarre tufsteenformaties ( zoals in een maanlandschap )  en adembenemende  kloven wisselen elkaar af. 
Hoogtepunt  vormt de bestijging van de “ Pico del Teide “ , met zijn overweldigende  360°-panoramablik. 

Lees meer

De Rota Vincentina, het mooiste lange afstandspad langs de kust van Zuid-Europa. Het grootste deel van het traject ligt in de provincie Alentejo en het noordelijke deel van de provincie Algarve.
Indrukwekkende kusten met metershoge kliffen, afgelegen baaien, uitgebreide duingebieden en verlaten zandstranden volgen elkaar op met daarbij steeds de wilde Atlantische Oceaan als decor.

Lees meer

Corfu heeft een uitbundige plantengroei met ontelbare bloemen, olijfbomen en cipressen. Ook de grillige kustlijn, de schilderachtige dorpjes en adembenemende uitzichten laten je een onvergetelijke indruk na waarbij we over oeroude ezelspaden stappen.

Lees meer

Het Spaanse eiland Mallorca is een waar paradijs voor wandelaars. Tijdens onze staptochten genieten we van spectaculaire uitzichten. De wandeltochten zijn best pittig. Een behoorlijke wandelconditie is echt wel nodig en enige ervaring met stappen op ruw en geaccidenteerd terrein is aanbevolen.

Lees meer

Madeira, het subtropisch bloemeneiland midden in de Atlantische Oceaan, is een wandelparadijs en heeft een authentieke sfeer van overzee. Het is één grote weelderige groene tuin tussen het eindeloze helderblauw van de hemel en het diepblauwe van de oceaan. 

Lees meer

De unieke ligging van het mooie en mysterieuze Griekse eiland Kreta was eeuwenlang een kruispunt van verschillende beschavingen. De geschiedenis is nog steeds zichtbaar aanwezig in de vele opgravingen, oude kerken en kloosters. Maar Kreta is bovenal een prachtig wandeleiland. 

Lees meer

Normandië is bekend om zijn prachtige kuststrook, cider, calvados, Camenbert, schelp- en schaaldieren en levendige haventjes. De wandelpaden lopen door kreken, langs keien-en zandstranden aan de voet van groene heuvels, steile kliffen als reuzen van kalk, schilderachtige zeezichten, vochtige valleien en uitgestrekte appelboomgaarden. Dit en nog veel meer is Normandië.  

Lees meer

Onze wandeltochten aan de Costa Brava zijn gevarieerd: langs het strand en de baai van Rosas, door natuurgebieden, langs dolmen en menhirs, door wijngaarden en tussen olijfbomen, over de rotsachtige uitlopers van de Pyreneeën naar Cadaqués waar Dali gewoond heeft.

Lees meer

Het Peak District is al sinds de Steentijd bewoond. Toen leefden mensen er in de vele aanwezige grotten. Ook Kelten en Romeinen drukten hun sporen. Nadien werd het een onherbergzaam gebied met grote verlaten heide- en veengebieden. Zalig om er te wandelen!

Lees meer

Dit voorjaar biedt Govaka & Pasar een unieke wandelvakantie naar het vulkanische eiland Lanzarote. Hou je van zon, natuur, cultuur en ook van luxe? Mis dan dit exclusieve aanbod niet! 

Lees meer

Het Natuurpark Saar-Hunsrück wordt afgebakend door de Moezel, de Rijn, de Nahe en de Saar. We stappen tijdens de paasvakantie door dit prachtige landschap met vele bossen en velden, langs talrijke beken waarbij af en toe een oude burcht of kasteel opduikt

Lees meer
Back to top