Boek nu al je vakantie

naar de Spaanse zon 
fietsen-wandelen-cultuur

Meer info?

Natuur- en cultuurreis op Sri Lanka

1 tot 14 april 2018 

Meer info?

Herdenking Wereldoorlog I

herdenk mee het einde van 14-18 
al stappen, fietsend of kamperend

Meer info?

Het Peak District is al sinds de Steentijd bewoond. Toen leefden mensen er in de vele aanwezige grotten. Ook Kelten en Romeinen drukten hun sporen. Nadien werd het een onherbergzaam gebied met grote verlaten heide- en veengebieden. Zalig om er te wandelen!

Lees meer

Corfu heeft een uitbundige plantengroei met ontelbare bloemen, olijfbomen en cipressen. Ook de grillige kustlijn, de schilderachtige dorpjes en adembenemende uitzichten laten je een onvergetelijke indruk na waarbij we over oeroude ezelspaden stappen.

Lees meer

Het Natuurpark Saar-Hunsrück wordt afgebakend door de Moezel, de Rijn, de Nahe en de Saar. We stappen tijdens de paasvakantie door dit prachtige landschap met vele bossen en velden, langs talrijke beken waarbij af en toe een oude burcht of kasteel opduikt

Lees meer

Madeira, het subtropisch bloemeneiland midden in de Atlantische Oceaan, is een wandelparadijs en heeft een authentieke sfeer van overzee. Het is één grote weelderige groene tuin tussen het eindeloze helderblauw van de hemel en het diepblauwe van de oceaan. 

Lees meer

De unieke ligging van het mooie en mysterieuze Griekse eiland Kreta was eeuwenlang een kruispunt van verschillende beschavingen. De geschiedenis is nog steeds zichtbaar aanwezig in de vele opgravingen, oude kerken en kloosters. Maar Kreta is bovenal een prachtig wandeleiland. 

Lees meer

Besneeuwde bossen, een kristalheldere lucht, glinsterende bergtoppen en fabelachtige vergezichten over het Rijndal en de Alpen, maken je winter- en wandelvakantie in het Zwarte Woud tot een sprookje. Haal diep adem en snuif de frisse winterlucht op.

Lees meer

Het typische heuvelachtige karakter van het ‘Heuvelland’ geeft de regio een intense natuurlijke schoonheid. We trekken er dit voorjaar vanuit Westouter door een prachtig landschap met bosrijke hellingen, rustige natuurreservaten en uitgestrekte velden. 

Lees meer
Back to top