Herdenking Wereldoorlog I

herdenk mee het einde van 14-18 
al stappen, fietsend of kamperend

Meer info?

RIJN IN VLAMMEN 10-18 aug. 2018

Ga mee op 'knallende' kampeervakantie in Duitsland!

Meer info?

COTE D'AZUR 29/07-11/08/2018

Kampeervakantie voor jong en oud! Met of zonder water(pret)pakket.

Meer info?

Zin in een zonnig najaar?

Check onze extra najaarsbestemmingen
Boek nu al!

Meer info?

Onze wandeltochten aan de Costa Brava zijn gevarieerd: langs het strand en de baai van Rosas, door natuurgebieden, langs dolmen en menhirs, door wijngaarden en tussen olijfbomen, over de rotsachtige uitlopers van de Pyreneeën naar Cadaqués waar Dali gewoond heeft.

Lees meer

Madeira, het subtropisch bloemeneiland midden in de Atlantische Oceaan, is een wandelparadijs en heeft een authentieke sfeer van overzee. Het is één grote weelderige groene tuin tussen het eindeloze helderblauw van de hemel en het diepblauwe van de oceaan. 

Lees meer

De unieke ligging van het mooie en mysterieuze Griekse eiland Kreta was eeuwenlang een kruispunt van verschillende beschavingen. De geschiedenis is nog steeds zichtbaar aanwezig in de vele opgravingen, oude kerken en kloosters. Maar Kreta is bovenal een prachtig wandeleiland. 

Lees meer

Het Peak District is al sinds de Steentijd bewoond. Toen leefden mensen er in de vele aanwezige grotten. Ook Kelten en Romeinen drukten hun sporen. Nadien werd het een onherbergzaam gebied met grote verlaten heide- en veengebieden. Zalig om er te wandelen!

Lees meer

Corfu heeft een uitbundige plantengroei met ontelbare bloemen, olijfbomen en cipressen. Ook de grillige kustlijn, de schilderachtige dorpjes en adembenemende uitzichten laten je een onvergetelijke indruk na waarbij we over oeroude ezelspaden stappen.

Lees meer
Back to top