Boek nu al je vakantie

naar de Spaanse zon 
fietsen-wandelen-cultuur

Meer info?

Rondreis naar de ster van het Midden-Oosten

Jordanië - 18 tot 25 april 2018

Meer info?

Vroegboekactie!

Doe jezelf een reis cadeau! Boek voor 31/12 en geniet van vroegboekkorting!

Meer info?

De Schluchtensteig of het ‘klovenpad’ is een van de meest gevarieerde wandelroutes in het Zwarte Woud. Op de route tussen Stühlingen en Wehr (118 km) wisselen diepe kloven af met beboste hoogten. Op de achtergrond zie je de witte gletsjertoppen van de Alpen.

Lees meer

Net over de grens met Duitsland ligt de Ahrvallei. Na amper twee uur rijden wandel je al tussen de wijnterrassen. Het is meer dan een goed alternatief voor de drukbevolkte Moezel. De lekkere flessen wijn houden we wel in de wandelrugzak tot ’s avonds.

Lees meer

NIEUW Deze aangename wandelvakantie voor levensgenieters laat je het Heuvelland op drie manieren ontdekken (WOI, 'Eigen Kweek' en Dranouter). Wie wil, kan aan het begin van de wandelvakantie een stukje cultuur meepikken op het jaarlijkse muziekfestival van Dranouter.

Lees meer

Slovakije is een nog onbekende parel voor velen. We logeren tijdens deze wandelvakantie in het prachtige Sojka Resort. Het hotel, gerund door Belgen, staat bekend als zeer gastvriendelijk en is een ideale uitvalsbasis voor een leuke wandelvakantie.

Lees meer

Het Spaanse eiland Menorca is een Unesco Biosphere Reserve vanwege de bijzondere planten- en dierenwereld. We stappen op ezelspaden en oude karrensporen. Het wordt een zonnige wandelvakantie om niet snel te vergeten!

Lees meer

NIEUW Tijdens deze midweek maak je kennis met de mooiste wandelpaden in een gebied om en rond enkele van de ‘Elfsteden’. De 'Elfstedentocht', of je die nu al schaatsend, fietsend of te voet doet, is en blijft een mythische tocht.

Lees meer

NIEUW Deze wandelreis is genieten van de Noorse natuur in al haar facetten: de grillige berglandschappen, de diepblauwe fjorden, de felgroene gletsjermeren, de uitgestrekte hoogvlakten en de nationale parken met talloze watervallen en meren.

Lees meer

De Auvergne is een oud vulkanengebied in het noorden van het Centraal Massief in Frankrijk. De Puys zijn intussen niet meer actief maar zorgen wel nog voor stevige klimmetjes tijdens onze staptochten. ’s vonds worden we echt wel culinair verwend in de trekkershutten.

Lees meer

NIEUW Puur genieten! Het zonnige Pitztal maakt deel uit van het natuurpark Kaunergrat. De Gletscherpark Card brengt je tot 3.440 m hoogte of naar de Rifflsee, waar je rustig omheen kunt wandelen. De wandelingen zijn nooit uitputtend.

Lees meer

NIEUW Wereldbekend en fabelachtig mooi zijn de Dolomieten hier! De bleke bergen, de bloemrijke alpenweiden en de kristalheldere bergmeren maken van deze regio een door de Unesco erkend erfgoed. Pinzolo is onze uitvalsbasis.

Lees meer

NIEUW Misano is een typisch Italiaans dorpje nabij Rimini. Wie gecharmeerd is door de Italiaanse keuken, de Adriatische zee, de Romeinse cultuur en ook graag wandelt, komt op deze reis zeker aan zijn trekken. Een reis voor genieters!

Lees meer

Midden in het majestueuze Oostenrijkse hooggebergte, op een hoogte van 1100 m, ligt het Kleinwalsertal, afgesloten van de bewoonde wereld. De inwoners houden hun tradities in ere en ontvangen je met open armen. Een fantastische wandelbestemming tijdens de zomer.

Lees meer
Back to top