Madrid & Toledo

2 citytrips voor de prijs van 1!

Meer info?

Gran Canaria (19 tot 26 november 2017)

NIEUWE FIETSVAKANTIE VOOR WIELERTOERISTEN IN NAJAAR! 

Meer info?

Rondreis door Oost-Canada

Reeds gegarandeerde afreis! 25 september tot 7 oktober '17

Meer info?

Gran Canaria (19 tot 26 november 2017)

NIEUWE WANDELVAKANTIE VOOR HET NAJAAR!

Meer info?

De Auvergne is een oud vulkanengebied in het noorden van het Centraal Massief in Frankrijk. De Puys zijn intussen niet meer actief maar zorgen wel nog voor stevige klimmetjes tijdens onze staptochten. ’s Avonds worden we echt wel culinair verwend in de trekkershutten.

Lees meer

Deze wandelvakantie neemt je mee langs een belangrijk deel van de geschiedenis van Groot-Brittannië. Langs ons pad liggen Romeinse nederzettingen en forten, maar ook gezellige pubs, levendige dorpsmarkten en geweldige uitzichten. Een fantastische reis!

Lees meer

Santiago de Compostela halen, ook uw droom? Onze belevingstocht naar Compostela is er een waarbij je als echte pelgrim de laatste 250 kilometer van de Camino Frances stapt. Je overnacht hierbij in pelgrimshotels. Bagagetransport is voorzien.

Lees meer

Volzet! De Portugese variant van de pelgrimstocht naar Compostela “Camino Portugues”, is de tweede populairste pelgrimsroute maar minder druk. Deze 240km lange tocht brengt je in 10 dagen van Porto naar Compostela. Met transport van je bagage!

Lees meer
Back to top