Boek nu al je fietsvakantie naar de zon ...

En kies je cadeau!

Meer info?

Schitterende rondreis door Cuba!

18 tot 30 april 2017 - Inschrijvingen open!

Meer info?

Skiën met Pasen in de Dolomieten

Sneeuwpret voor jong en oud

(1 tot 8 april 2017).

Meer info?

De Auvergne is een oud vulkanengebied in het noorden van het Centraal Massief in Frankrijk. De Puys zijn intussen niet meer actief maar zorgen wel nog voor stevige klimmetjes tijdens onze staptochten. ’s Avonds worden we echt wel culinair verwend in de trekkershutten.

Lees meer

Tijdens deze fijne wandelvakantie logeer je in authentieke kleinschalige charmelogies bij Belgen en Nederlanders. Je voelt je meteen helemaal thuis. De gastvrouw en gastheer staan zelf nog achter het fornuis en maken heerlijke diners waarin heel wat streekproducten verwerkt worden.

Lees meer

Santiago de Compostela halen, ook uw droom? Onze belevingstocht naar Santiago de Compostela is er een waarbij je als echte pelgrim de laatste 250 km van de Camino Frances stapt. Je overnacht in pelgrimshotels. Bagagetransport is voorzien.

Lees meer

De Portugese variant van de pelgrimstocht naar Compostela “Camino Portugues”, is de tweede populairste pelgrimsroute maar minder druk bewandeld. Deze 240 km lange tocht brengt je in 10 dagen van Porto naar Santiago de Compostela. Met transport van je bagage!

Lees meer

Deze wandelvakantie neemt je mee langs een belangrijk deel van de geschiedenis van Groot-Brittannië. Langs ons pad liggen Romeinse nederzettingen en forten, maar ook gezellige pubs, levendige dorpsmarkten en geweldige uitzichten. Een fantastische reis!

Lees meer
Back to top