Boek nu al je fietsvakantie naar de zon ...

En kies je cadeau!

Meer info?

ZOMERSE KAMPEERVAKANTIE IN DE ELZAS

25 juni tot 9 juli 2017

Meer info?

Word jij onze nieuwe collega?

Vacature directeur Govaka & Pasar

Meer info?

De Auvergne is een oud vulkanengebied in het noorden van het Centraal Massief in Frankrijk. De Puys zijn intussen niet meer actief maar zorgen wel nog voor stevige klimmetjes tijdens onze staptochten. ’s Avonds worden we echt wel culinair verwend in de trekkershutten.

Lees meer

Tijdens deze fijne wandelvakantie logeer je in authentieke kleinschalige charmelogies bij Belgen en Nederlanders. Je voelt je meteen helemaal thuis. De gastvrouw en gastheer staan zelf nog achter het fornuis en maken heerlijke diners waarin heel wat streekproducten verwerkt worden.

Lees meer

Infoavond op 27/03! Santiago de Compostela halen, ook uw droom? Onze belevingstocht naar Compostela is er een waarbij je als echte pelgrim de laatste 250 km van de Camino Frances stapt. Je overnacht in pelgrimshotels. Bagagetransport is voorzien.

Lees meer

VOLZET! De Portugese variant van de pelgrimstocht naar Compostela “Camino Portugues”, is de tweede populairste pelgrimsroute maar minder druk. Deze 240km lange tocht brengt je in 10 dagen van Porto naar Compostela. Met transport van je bagage!

Lees meer

Deze wandelvakantie neemt je mee langs een belangrijk deel van de geschiedenis van Groot-Brittannië. Langs ons pad liggen Romeinse nederzettingen en forten, maar ook gezellige pubs, levendige dorpsmarkten en geweldige uitzichten. Een fantastische reis!

Lees meer
Back to top