Lac d'Annecy

Het diep groenblauw heldere water van het meer is fantastisch mooi en het uitzicht op de bergen rondom is super! Naast zijn natuurlijke pracht biedt het meer van Annecy diverse verschillende mogelijkheden om te recreëren. Wandelen, varen, fietsen, zwemmen, relaxen op de diverse strandjes, Annecy bezoeken, mountainbiken, bergwandelen, varen op het meer, lekker eten... het kan allemaal. Keuze genoeg om te genieten van de heerlijke omgeving rond dit prachtige meer!

Dag 1: Aankomst op overnachting Camping Campéole La Nublière. ’s avonds welkomstdrink.

Dag 2: Boottocht op het meer van Annecy. Stadstoer in Annecy met sightseeing tourbus.

Dag 3: Vrije dag. Suggestie voormiddag: bezoek markt in Faverges met de bus of fiets.

Dag 4: Daguitstap met eigen wagen naar Gorge du Fier. Bezoek aan kasteel van Montrottier en bezoek aan de wijnboer van Domaine Sainte-Cassin.

Dag 5: Vrije dag. Suggestie: wandeling Bout du Lac of fietsen langs het meer of bezoek aan het klokkenmuseum in Sévrier.

Dag 6: Uitstap met de lijnbus naar Mont Semnoz met panormawandeling.

Dag 7: Vrije dag

Dag 8: Daguitstap met openbaar vervoer naar ChamonixMont-Blanc. Met het tandradtreintje tot aan de gletsjer. Met de kabellift naar de ijsgrot Mer de Glace.

Dag 9: Vrije dag.

Dag 10: Wandeling La Boucle du Facteur. Afscheidsdiner.

Dag 11: Terugkeer naar huis.

Inbegrepen

Alle campinggelden (inclusief elektriciteit)
Welkomstdrink
Vermelde activiteiten en inkomgelden
Deelnemersbrochure
Fooien
Reisbegeleiding

Niet inbegrepen

Brandstofverbruik
Tolgelden
Verzekeringen
Persoonlijke uitgaven
Toeslag niet-leden Pasar & kwb: € 25

Pakketreiswetgeving

De combinatie van reisdiensten die de reiziger wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302, omgezet door de wet van 21 november 2017 betreffende de verkoop van pakketreizen, gekoppelde reisarrangementen en reisdiensten. Bijgevolg kan de reiziger aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. De basisrechten van de reiziger krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302 zijn opgenomen in de Algemene Voorwaarden van de Geschillencommissie Reizen, die u steeds kan raadplegen via onze website www.govaka.be.
Govaka cvba treedt op in zijn hoedanigheid van organisator.

Vertrekvoorwaarden

Minimum 9 installaties

Huisdieren

Huisdieren niet toegelaten

Camper en/of caravan toegelaten

Camper en caravan toegelaten

Reisformaliteiten

Mee te nemen: geldige identiteitskaart of paspoort voor Frankrijk + Franse overzeese gebieden
(Guadeloupe, Guyana, Martinique, Mayotte, Réunion, Nieuw-Caledonië, Frans Polynesië, Saint-Barthélemy, Sint Maarten, Saint-Pierre en Miquelon, Franse Zuidelijke en Antarctische Gebieden, Wallis-en-Futuna)

Informatie onderhevig aan wijzigingen en niet bindend.

Money money money ...

In Frankrijk betaal je met de Euro € (geldautomaten zijn alom beschikbaar)

Klimaat

Frankrijk is in te delen in een drietal klimaatregio’s. Het grootste deel van het land heeft een gematigd zeeklimaat met relatief milde winters en geen extreem hete zomers. Neerslag is er gedurende het hele jaar. De Franse Alpen, in het zuidoosten van het land, hebben een hooggebergteklimaat. Hier valt relatief veel neerslag, zijn de winters kouder en de zomers relatief koel.
Langs de zuidoostkust die van de grens met Spanje tot aan de grens met Italië loopt, heerst een Middellandse Zee- ofwel mediterraan klimaat, gekenmerkt door warme droge zomers en relatief milde winters. Het oostelijke deel van dit kustgebied, de Cote D'Azur, is het zonnigste deel van Frankrijk.

Campéole La Nublière

Fotoalbum

Vanaf 345 euro

Prijzen

Deze website maakt gebruik van cookies die je voorkeuren opslaan om op die manier het surfen te vergemakkelijken. Je bezoek aan www.govaka.be betekent dat je akkoord gaat met het gebruik van cookies. Akkoord