Kampeervakanties en kampeerrondreizen

Kampeerrondreizen

Je trekt in fijn gezelschap door verrassende regio’s, prachtige landschappen, mooie steden, … Je beleeft een unieke reis met een uitgebalanceerd programma, veel groepssfeer en -gezelligheid én met voldoende individuele vrijheid. Een of twee reisbegeleidersechtparen organiseren ter plaatse de activiteiten en excursies en staan altijd voor je klaar met kennis en advies over de bestemming.

Fiets-kampeervakanties

Deze actieve vakanties richten zich op kampeerders die graag fietsen. Het programma is evenwichtig samengesteld waardoor er voldoende tijd is om onderweg bezienswaardigheden mee te pikken of een terrasje te doen. Onze begeleiders zorgen ervoor dat je nooit de weg kwijtraakt. Om te kunnen deelnemen aan de fietsvakanties moet je zo’n 60 km/dag aankunnen. een goede fiets met de nodige versnellingen is uiteraard belangrijk. Elektrische fietsen zijn ook toegelaten.

Kampeervakanties

Kamperen doe je tegenwoordig zowat het hele jaar rond. Het voorjaar leent zich uitstekend tot fijne kampeervakanties en de zomer duurt met Govaka & Pasar extra lang want je kan met ons ook in september en tijdens de herfstvakantie zalig blijven kamperen. Kies je voor zonzekere bestemmingen, voor charmante onbekende regio’s of gewoon voor een vakantie lekker dichtbij huis? De
geselecteerde campings zijn steeds comfortabel en gezinsvriendelijk (met meestal een zwembad). Het programma biedt vele leuke uitstapjes en veel vrije tijd.