Kamperen in Thuringen

27 oktober tot 3 november

Meer info?

Reizen naar Compostela

Govaka & Pasar presenteert Santiago De Compostela in 2019

Meer info?

Sneeuwpret in Winterberg

KAMPEERVAKANTIE voor het hele gezin! 2 tot 9 maart 2019 (krokusvakantie)

Meer info?

Fietsen op Mallorca

vanuit Can Picafort
3 periodes vanaf 16 april 2019

Meer info?

Park- en bosloop

27 oktober 2018 - Westerlo (organisatie Falos Sport+)

Meer info?
Park- en bosloop

27 oktober 2018 - Westerlo (organisatie Falos Sport+)

Zaterdag 27 oktober 2018 is het zover. De 61ste editie van de park- en bosloop van Falos Sport+ vindt plaats in het prachtige natuurdomein ‘De Beeltjens’ te Westerlo.
Dit jaar worden niet alleen lopers maar ook wandelaars, kinderen en gezinnen uitgedaagd om samen te bewegen. Naast de klassieke loopnummers en vrije loop is er ook een aantrekkelijk aanbod voor de niet-loper.

De wandelaar zal zijn of haar 10.000 stappen ruimschoots kunnen zetten tijdens een prachtige langeafstandswandeling doorheen de natuur van abdij naar abdij. Kinderen kunnen voor, tijdens of na de loopnummers zich helemaal uitleven in een kinder-beweeg-dorp. Je kan er proeven van allerlei bekende en minder bekende vormen van bewegen en spelen. Recreatieve wandelaars, gezinnen en andere sportievelingen kunnen die dag ook speuren naar een geocach: een geanimeerde wandelzoektocht doorheen het park ‘De Beeltjens’. Uiteraard zijn ook G-sporters van harte welkom op dit sportieve herfstevent! Naast de sportieve activiteiten is er ook aandacht voor duurzaamheid en ecologie. In samenwerking met kwb, VAUDE en Wereldsolidariteit wordt de ‘cleane klerencampagne’ die dag opnieuw in de kijker gezet.

Info en inschrijven voor de loopnummers en langeafstandswandeling via deze link.

Back to top