Herdenking Wereldoorlog I

herdenk mee het einde van 14-18 
al stappen, fietsend of kamperend

Meer info?

Zin in een zonnig najaar?

Check onze extra najaarsbestemmingen
Boek nu al!

Meer info?

Kamperen in Thuringen

27 oktober tot 3 november

Meer info?

Reizen naar Compostela

Kom naar onze infoavonden en ga mee op tocht!

Meer info?
Wat wordt jouw volgende reis?

Sterk in groepsreizen

Al meer dan 25 jaar organiseert het reisbureau Govaka & Pasar fiets-, wandel-, kampeer- en cultuurreizen, over de hele wereld. Het reisaanbod bevat naast klassiekers ook veel unieke programma’s met top reisbegeleiding en kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Je geniet tijdens de reis van de gezelligheid van een groep maar beschikt daarnaast altijd over voldoende vrije tijd voor eigen interesses.

Naast de klassiekers presenteren we een waaier aan nieuwe programma’s. Heel wat reizen gaan dicht bij huis door en Friesland staat, met Leeuwarden als Culturele Hoofdstad, in de kijker bij fiets- en wandelvakanties. In 2018 gaat vanzelfsprekend ook heel wat aandacht naar de herdenking van het einde van de Eerste Wereldoorlog.

Extra afreizen voor het najaar!

Ook na de zomer trek je er met onze reisbegeleiders opuit. Van september tot november 2018 laten we de drukte van het hoogseizoen achter ons en zoeken we de mooiste en zonnigste plekjes op voor heerlijke reizen. Wat dacht je van Mallorca, Gran Canaria of Andalucia? Check de reizen via het menu hierboven.

Doorblader je graag onze papieren brochures? Vraag ze dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Heb je de brochure doorgenomen en je reis geboekt? Gooi de brochure dan niet weg, maar geef ze door aan familie en vrienden. Je kan er wellicht iemand een plezier mee doen en zo werken we met z’n allen aan een duurzamere toekomst.

Back to top