Reizen naar Compostela

Govaka & Pasar presenteert Santiago De Compostela in 2019

Meer info?

Sneeuwpret in Winterberg

KAMPEERVAKANTIE voor het hele gezin! 2 tot 9 maart 2019 (krokusvakantie)

Meer info?

Fietsen op Mallorca

vanuit Can Picafort
3 periodes vanaf 16 april 2019

Meer info?
Goed verzekerd op reis

Annulatieverzekering

 

Voor je op vakantie vertrekt, kan er van alles gebeuren. Je wordt plots ziek, een familielid overlijdt, … En dan dien je je reis te annuleren en dat kan duur uitvallen. Met een annulatieverzekering bescherm je je tegen deze onvoorziene omstandigheden. Govaka & Pasar bieden je de mogelijkheid om bij boeking van een reis een annulatieverzekering af te sluiten. Samen met DVV heeft een bijzonder goede annulatieverzekering uitgewerkt.

Opgelet:
1. Elke aanvraag voor de annulatieverzekering dient via het inschrijvingsformulier te gebeuren. We kunnen enkel maar aanvragen voor verzekeringen aanvaarden op het ogenblik van de inschrijving. Nadien is niet meer mogelijk.
2. De annulatiekosten zijn verschillend volgens het tijdstip van annulering. Deze kan je terugvinden bij onze bijzondere reisvoorwaarden. De annulatiekosten dienen meteen betaald te worden aan Govaka & Pasar.
3. De annulatiekosten worden enkel terugbetaald door DVV indien zij onder de voorwaarden vallen, opgesomd in de polis (zie verder). Het bedrag van de premie is nooit terugbetaalbaar.
4. Bij het afsluiten van een annulatieverzekering word je verondersteld de polisvoorwaarden te kennen. Je kan deze nalezen op de website of opvragen via Govaka & Pasar.
5. Bij een annulering moet je onmiddellijk Govaka & Pasar schriftelijk verwittigen. Hierop zal Govaka & Pasar alle documenten bezorgen om over te maken aan DVV.

Annulatieverzekering DVV
Wij adviseren je hierbij de verzekering van DVV. De premie bedraagt 4% van de reissom. Deze verzekering voorziet je dan in de terugbetaling van de annulatiekosten en dat zonder franchise (exclusief de premie) of in de vergoeding van de niet opgenomen reisdagen bij vroegtijdige terugkeer. Indien je deze annulatieverzekering wenst af te sluiten, kan dat simpelweg gebeuren samen met de boeking van je reis. De volledige polis kan je hier nalezen.

Back to top