Reizen naar Compostela

Govaka & Pasar presenteert Santiago De Compostela in 2019

Meer info?

Sneeuwpret in Winterberg

KAMPEERVAKANTIE voor het hele gezin! 2 tot 9 maart 2019 (krokusvakantie)

Meer info?

Fietsen op Mallorca

vanuit Can Picafort
3 periodes vanaf 16 april 2019

Meer info?
Goed verzekerd op reis

Bagageverzekering

 

Voor € 1,25/reisdag kan je een optionele bagageverzekering afsluiten via Govaka & Pasar. Op die manier bescherm je je bagage en de inhoud tegen verlies en diefstal.

Opgelet:
1. Elke aanvraag voor de bagageverzekering dient via het inschrijvingsformulier te gebeuren. We kunnen enkel maar aanvragen voor verzekeringen aanvaarden op het ogenblik van de inschrijving. Nadien is niet meer mogelijk.
2. Bij het afsluiten van een bagageverzekering word je verondersteld de polisvoorwaarden te kennen. Je kan deze nalezen op de website of opvragen via Govaka & Pasar.
3. Bij een aangifte moet je onmiddellijk Govaka & Pasar schriftelijk verwittigen. Hierop zal Govaka & Pasar alle documenten bezorgen om over te maken aan DVV.

Bagageverzekering DVV
Wat?
Voorwerpen die verzekerde voor persoonlijk gebruik mee op reis neemt, draagt of koopt. Bagage die voor verzending werd afgegeven aan een vervoersmaatschappij. Niet verzekerd zijn o.a. geld, cheques, kredietkaarten, gsm, ...
Verzekerde risico's
Beschadiging of vernieling door ongeval, brand, ontploffing of natuurgeweld. Verdwijning, beschadiging of vernieling door diefstal of poging door diefstal. Niet-afleveren of beschadiging door de vervoermaatschappij.
Niet verzekerde risico’s zijn schade door eigen gebrek of sleet, diefstal van bagage op bagagedrager, diefstal van bagage uit de afgesloten passagiersruimte, diefstal door verliezen, vergeten of onbeheerd achterlaten.
Vergoeding
De bagage is per verzekerde gedekt tot € 1000. Voor de gewone bagage geldt een franchise van € 75 per schadegeval. Voor de waardevolle voorwerpen wordt een franchise van 25% van de werkelijke waarde van het voorwerp met een minimum van € 75 toegepast. De maximale uitkering per voorwerp is 375 EUR. Waardevolle voorwerpen kunnen vergoed worden tot een bedrag van maximaaI € 625 per voorwerp. De maximale uitkering voor het geheel van deze voorwerpen kan nooit meer bedragen dan € 1000.

Back to top