Reizen naar Compostela

Govaka & Pasar presenteert Santiago De Compostela in 2019

Meer info?

Sneeuwpret in Winterberg

KAMPEERVAKANTIE voor het hele gezin! 2 tot 9 maart 2019 (krokusvakantie)

Meer info?

Fietsen op Mallorca

vanuit Can Picafort
3 periodes vanaf 16 april 2019

Meer info?

De combinatie van een autocar en je fiets maakt dat je ook als recreatieve fietser je droom om Compostela te bereiken kan waarmaken.  Negen dagen lang volgen wij voornamelijk de Camino Frances.

Lees meer
VOLZET

Fietsen naar Santiago de Compostela is de ultieme droom van velen. Hiermee wordt de traditie verder gezet van miljoenen pelgrims die al meer dan 10 eeuwen de wegen naar Compostela weten te vinden.

Lees meer

Santiago de Compostela is de eindbestemming voor velen die op pelgrimstocht vertrekken. Maar Santiago is geen eindpunt. Van oudsher stapte men verder naar Finisterra en Muxía.

Lees meer

In de 9e eeuw was het koninkrijk Asturië een van de laatste christelijke bolwerken in Noord-Spanje. Toen koning Alfonso II de ontdekking van het graf van de heilige Jacobus vernam, trok hij met zijn gevolg naar Compostela .

Lees meer
VOLZET

Een weg die loopt doorheen prachtige natuur, uitgestrekte landschappen, groene wijngaarden en veel herinneringen aan cultuur en geschiedenis langsheen prachtige en oude kunststeden.

Lees meer

Wandelen in Santiago de Compostela is de ultieme droom van veel wandelaars. Hiermee wordt de traditie verder gezet dat miljoenen pelgrims al meer dan 10 eeuwen lang de wegen in Compostela betreden.

Lees meer

Stappen van Astorga tot Compostela. Stappen naar Santiago de Compostela is de ultieme droom van velen. Hiermee wordt de traditie verder gezet van miljoenen pelgrims die al meer dan 10 eeuwen de wegen naar Compostela weten te vinden. Tijdens de belevingstocht stap je de laatste 250km.

Lees meer

Stappen van Porto tot Compostela. Stappen naar Santiago de Compostela is de ultieme droom van velen. Hiermee wordt de traditie verder gezet van miljoenen pelgrims die al meer dan 10 eeuwen de wegen naar Compostela weten te vinden. Alle wegen leiden naar ... Compostela, ook vanuit Portugal.

Lees meer

In acht ritten fiets je met de MTB van Lissabon naar Santiago de Compostela. Je volgt hierbij de camino Portugues, een van oudste pelgrimswegen uit de Middeleeuwen. Deze camino is duidelijk rustiger en authentieker dan de druk gelopen camino Frances.

Lees meer

Fietsen naar Santiago de Compostela is de ultieme droom van veel wielertoeristen. Hiermee wordt de traditie verder gezet dat miljoenen pelgrims al meer dan 10 eeuwen lang de wegen naar Compostela betreden. De Sportieve Recreanten (racefietsen, sportieve hybride fietsen en een beperkt aantal elektrische fietsen) fietsen in 11 dagen, en over hetzelfde parcours van de wielertoeristen, van Roncesvalles naar Santiago de Compostela. Het is bij deze tocht de bedoeling dat de prestaties op de fiets en de beleving van de “camino” mekaar in evenwicht houden.

Lees meer

Fietsen naar Santiago de Compostela is de ultieme droom van veel wielertoeristen. Hiermee wordt de traditie verder gezet dat miljoenen pelgrims al meer dan 10 eeuwen lang de wegen naar Compostela betreden.

Lees meer
Back to top