Herdenking Wereldoorlog I

herdenk mee het einde van 14-18 
al stappen, fietsend of kamperend

Meer info?

Zin in een zonnig najaar?

Check onze extra najaarsbestemmingen
Boek nu al!

Meer info?

Kamperen in Thuringen

27 oktober tot 3 november

Meer info?

Reizen naar Compostela

Kom naar onze infoavonden en ga mee op tocht!

Meer info?

Een prachtige natuur, een rijke cultuur én een stevige sportieve uitdaging. De ingrediënten voor een onvergetelijke fietservaring in een streek vol contrasten. Van de besneeuwde toppen in de Sierra Nevada tot het Alhambra in Granada.

Lees meer

100 jaar na datum, kan je nog steeds niet naast de sporen van deze gruwelijke oorlog kijken. Je ontdekt een grensregio die fel geleden heeft en waarover onze ouders pakkende verhalen vertelden.

Lees meer

Deze koninklijke fietsvakantie brengt je in Den Haag, een fantastische stad! In het verlengde ligt Scheveningen, zonder twijfel de populairste badplaats van Nederland. De brede zandstranden, de sfeervolle boulevard en de beroemde pier zijn heerlijk om te ontdekken.

Lees meer

We fietsen door het mooie Albufera-natuurreservaat en langs sfeerrijke routes doorheen het hinterland. Romeinse, Moorse en Castilliaanse tradities herleven in de mooie dorpjes. Na het fietsen is het heerlijk relaxen in ons hotel.

Lees meer

We starten in Zuid-Tirol en fietsen via het Gardameer naar Venetië, de meest romantische stad van Italië. Onderweg treffen we Werelderfgoedsteden als Verona, Padua en Vicenza. Deze fietsvakantie staat bol van natuur, cultuur en een vleugje Italiaanse sfeer.

Lees meer

Laat je verwonderen door deze prachtige baai van de Somme, met een spektakel van eb en vloed waarbij je logeert in een hotel dat sfeer en rust ademt. De schoonheid van de Picardische kust, de kliffen en de natuurgebieden blijven onvergetelijk.

Lees meer

Fietsen op het Balearen eiland tijdens het najaar biedt oneindige fietsmogelijkheden: van ontspannen ritten voor recreanten tot pittige weggetjes in het Tramuntana gebergte voor de sportieve fietsers. Kortom, fietsplezier verzekerd!

Lees meer

Friesland is een fiets- en waterparadijs! Nergens ergens anders in Europa ligt zo’n uitgebreid netwerk van aaneengesloten meren, grachten, sloten, plassen, kanalen en rivieren. 

Lees meer

LAATSTE PLAATS! Wie Hongarije zegt, denkt meteen ook aan het mooie Balatonmeer. Het leven is er aangenaam, de lokale wijn laat zich prima drinken en de natuur is er prachtig. Meer moet dat niet zijn voor een gezellige en fijne fiets- en cultuurvakantie in het gastvrije Hongarije.

Lees meer

Deze 6-daagse fietsreis brengt ons vanuit Ieper langs de westelijke frontlijnroute, over de Marne en Somme naar Reims en Verdun. Voor recreanten en sportieve fietsers (WT23).

Lees meer

Net boven Amsterdam ligt een uniek stukje Nederland: Laag-Holland. De regio dankt haar naam aan een kleiput in de Beemster die bijna 6 meter onder zeeniveau ligt. Het is een streek waar het rustig fietsen is door een typisch Hollands landschap met prachtige beschermde stads-en dorpskernen. 

Lees meer
Back to top