Reizen naar Compostela

Govaka & Pasar presenteert Santiago De Compostela in 2019

Meer info?

Sneeuwpret in Winterberg

KAMPEERVAKANTIE voor het hele gezin! 2 tot 9 maart 2019 (krokusvakantie)

Meer info?

Fietsen op Mallorca

vanuit Can Picafort
3 periodes vanaf 16 april 2019

Meer info?

16 tot 27 maart 2019

Bij Govaka & Pasar zit je absoluut goed voor een ontspannende (fiets)vakantie in Mallorca.  Tijdens deze vakantie ontdek je al fietsend Mallorca op 11 nachten.  We maken daarbij een combinatie van hotel Helios (6 nachten) Playa de Palma en hotel Montecarlo (5 nachten) Can Picafort.  De vluchten boek je zelf.      

Lees meer
VOLZET

De regio van Murcia - Mar Menor ligt ongeveer honderd km beneden Alicante. Het is een zeer aantrekkelijke regio die tot op heden gespaard bleef van het massatoerisme. Bekendste steden zijn Murcia, Cartagena en Torrevieja. Verblijf in het viersterrenhotel Costa Narejos. 

Lees meer

Een fantastische fiets- en vaarreis van de beroemde Pont d’Avignon naar de Middellandse Zee. U bezoekt Avignon en Arles met hun culturele en architectonische hoogtepunten en fietst door het landschap dat beroemd is om haar prachtige licht dat al vele eeuwen reizigers aantrekt. In deze streek vonden kunstenaars als Van Gogh en Cézanne hun inspiratie. Onderweg zult u pittoreske Provençaalse dorpjes, wijngaarden en lavendelvelden ontdekken. U zult een bezoek afleggen aan de Romeinse Pont du Gard en de rijke wijnen van Châteauneuf-du-Pape proeven.

Lees meer

3 periodes vanaf 11 april 2019

Bij Govaka & Pasar zit je absoluut goed voor een ontspannende (fiets)vakantie in Playa de Palma. Je reist comfortabel vanaf de luchthaven van Brussel en tijdens alle periodes is er begeleiding in 3 tempogroepen voorzien. 

Lees meer

Wegens succes hernemen we de bestemming Rosas (Costa Brava) in 2019. Verblijf in het hotel Mediterraneo Park in drie of vier sterren.

Lees meer

De Bodensee spreekt tot ieders verbeelding, we fietsen omheen het 3 landenmeer met zicht op een prachtig decor. Het helblauwe meer, de (besneeuwde) alpentoppen, de idyllische dorpen en steden met een hoog postkaart gehalte vormen de grens met Oostenrijk, Zwitserland en Duitsland. Waar zon, water, natuur, een lekker wijntje en cultuur aanwezig is mag zeker niet op je bucket lijst ontbreken.

Lees meer

3 periodes vanaf 16 april 2019

Voor de bestemming Can Picafort (Mallorca) vertrek je uit de luchthaven van Brussel. Tijdens alle periodes is er fietsbegeleiding in 3 tempogroepen. 

Lees meer

Op de Veluwe gaan natuur en cultuur hand in hand. We fietsen langs het Veluwemeer en passeren onderweg heel wat aardige dorpjes en stadjes zoals Harderwijk, landgoed Staverden, landgoed Oud Groevenbeek en de Ermelosche heide.

Lees meer

De Ciro-fietsroute, een nieuwe route over de oude spoorwegbedding van Mostar in Bosnië & Herzegovina naar Dubrovnik in Kroatië, voert ons recht door de wilde natuur van de Dinarische Alpen, zonder echt te moeten klimmen, langs verlaten steden en historisch erfgoed zoals de Oude Brug van Mostar, de orthodoxe kerk in Zitomislici en de Romeinse ruïnes van Mogorjelo.

Lees meer
Back to top