Herdenking Wereldoorlog I

herdenk mee het einde van 14-18 
al stappen, fietsend of kamperend

Meer info?

Zin in een zonnig najaar?

Check onze extra najaarsbestemmingen
Boek nu al!

Meer info?

Kamperen in Thuringen

27 oktober tot 3 november

Meer info?

Reizen naar Compostela

Kom naar onze infoavonden en ga mee op tocht!

Meer info?

Laatste twee plaatsen! Een prachtige natuur, een rijke cultuur én een stevige sportieve uitdaging. De ingrediënten voor een onvergetelijke fietservaring in een streek vol contrasten. Van de besneeuwde toppen in de Sierra Nevada tot het Alhambra in Granada.

Lees meer

LAATSTE 2 PLAATSEN! De sportieve fietsvakantie langs de Romantische Strasse biedt een unieke combinatie van zeer gevarieerde landschappen en ongekende culturele rijkdom.

Lees meer

De Dolomieten zijn met hun ronkende namen bekend bij elke sportieve wielrenner bekend. Ze vormen niet voor niets het gevreesde deel van de Giro! Deze fietsvakantie is voor berggeiten.

Lees meer

Fietsen op het Balearen eiland tijdens het najaar biedt oneindige fietsmogelijkheden: van ontspannen ritten voor recreanten tot pittige weggetjes in het Tramuntana-gebergte voor de sportieve fietsers. Kortom, fietsplezier verzekerd!

Lees meer

Tussen de Mont-Ventoux en de heuvels van de Luberon ligt een gebied dat gevoed en bewaterd wordt door de Sorgue. Deze rivier met helder water en ‘duizend armen’ maakt van deze streek een groene en frisse oase. Pure Provence!

Lees meer

Deze fietstocht brengt ons langs markante plaatsen die tot lang na het einde van WOI het landschap en het collectieve geheugen van de bevolking in België en Frankrijk tekenden.

Lees meer

Fietsen over kleine, mooie, veilige wegen door België, een stukje Frankrijk en Nederland is ronduit zalig. Als we tussendoor ook van de verschillende trappisten proeven, vertoeven we helemaal in hemelse sferen!

Lees meer

De Allgäu-streek is een waar fietsparadijs. Meer dan 450 km fietspaden kronkelen op en neer door groene velden en langs kleurrijke dorpen, grote boerderijen, schaduwrijke bossen en diepblauwe meren.

Lees meer
Back to top