Reizen naar Compostela

Govaka & Pasar presenteert Santiago De Compostela in 2019

Meer info?

Sneeuwpret in Winterberg

KAMPEERVAKANTIE voor het hele gezin! 2 tot 9 maart 2019 (krokusvakantie)

Meer info?

Fietsen op Mallorca

vanuit Can Picafort
3 periodes vanaf 16 april 2019

Meer info?

16 tot 27 maart 2019

Bij Govaka & Pasar zit je absoluut goed voor een ontspannende (fiets)vakantie in Mallorca.  Tijdens deze vakantie ontdek je al fietsend Mallorca op 11 nachten.  We maken daarbij een combinatie van hotel Helios (6 nachten) Playa de Palma en hotel Montecarlo (5 nachten) Can Picafort.  De vluchten boek je zelf.      

Lees meer

3 periodes vanaf 11 april 2019

Bij Govaka & Pasar zit je absoluut goed voor een ontspannende (fiets)vakantie in Playa de Palma. Je reist comfortabel vanaf de luchthaven van Brussel en tijdens alle periodes is er begeleiding in 3 tempogroepen voorzien. 

Lees meer

Wegens succes hernemen we de bestemming Rosas (Costa Brava) in 2019. Verblijf in het hotel Mediterraneo Park in drie of vier sterren.

Lees meer
VOLZET

De regio van Murcia - Mar Menor ligt ongeveer honderd km beneden Alicante. Het is een zeer aantrekkelijke regio die tot op heden gespaard bleef van het massatoerisme. Bekendste steden zijn Murcia, Cartagena en Torrevieja. Verblijf in het viersterrenhotel Costa Narejos. 

Lees meer

Fietsen naar Santiago de Compostela is de ultieme droom van veel wielertoeristen. Hiermee wordt de traditie verder gezet dat miljoenen pelgrims al meer dan 10 eeuwen lang de wegen naar Compostela betreden.

Lees meer

In 2017 werd de bestemming Calpe/Altea, aan de Costa Blanca, aan ons aanbod toegevoegd. Wegens succes wordt die ook in 2019 hernomen. De Costa Blanca is een populaire kuststreek aan de oostkust van het Iberisch schiereiland. 

Lees meer

Verschillende formules 9 maart - 31 maart 2019

Zin om alleen, met 2 of samen met je vrienden erop uit te trekken in Mallorca? Elke dag een toffe fietstocht of liever eens een andere activiteit? De shortbike bieden we aan zonder heen en terugvlucht.  Deze vluchten kan je zelf boeken aan het voor jou meest voordelige tarief.  

Lees meer

3 periodes vanaf 16 april 2019

Voor de bestemming Can Picafort (Mallorca) vertrek je uit de luchthaven van Brussel. Tijdens alle periodes is er fietsbegeleiding in 3 tempogroepen. 

Lees meer
Back to top