Reizen naar Compostela

Govaka & Pasar presenteert Santiago De Compostela in 2019

Meer info?

Sneeuwpret in Winterberg

KAMPEERVAKANTIE voor het hele gezin! 2 tot 9 maart 2019 (krokusvakantie)

Meer info?

Fietsen op Mallorca

vanuit Can Picafort
3 periodes vanaf 16 april 2019

Meer info?
Specialist in groepsreizen

Govaka & Pasar wil graag je reisgezel zijn bij het maken van nieuwe reisplannen. Al meer dan 20 jaar organiseren we een bijzonder groot aanbod groepsreizen. Govaka & Pasar is de specialist op het gebied van wandelreizen, fietsvakanties, actieve cultuurreizen en kampeervakanties.

In groep op reis gaan en vrijheid, het lijkt niet meteen te passen. Maar niks is minder waar. Onze groepsreizen brengen alleen maar voordelen met zich mee: de gezelligheid van een groep, elkaar helpen waar het nodig is, een afgewerkt programma waarbij alle reservaties vooraf zijn gebeurd, plekjes waar je anders nooit zou komen, een zorgvuldig voorbereide reis. En bij dit alles beschik je nog steeds over veel vrijheid. De tijd dat iedereen de reisleider moest volgen is al lang voorbij. In elke vakantie en reis voorzien wij enkele vrije dagen/momenten. Niks hoeft dan, alles kan. Maar je kan steeds terugvallen op ervaren reisbegeleiders, vrienden en reisgenoten.

GROEPSREIZEN & VRIJHEID

In groep op reis gaan en vrijheid, het lijkt niet meteen te passen. Maar niks is minder waar. Onze groepsreizen brengen alleen maar voordelen met zich mee: de gezelligheid van een groep, elkaar helpen waar het nodig is, een afgewerkt programma waarbij alle logies en excursies zijn gereserveerd, plekjes waar je anders nooit zou komen, een zorgvuldig voorbereide reis door onze reisbegeleiders. En bij dit alles beschik je als deelnemer nog steeds over veel vrijheid. De tijd dat iedereen de reisbegeleider moest volgen is al lang voorbij. In elke vakantie en reis voorzien wij vrije momenten. Niks hoeft dan, alles kan. Maar je kan steeds terugvallen op ervaren reisbegeleiders en reisgenoten.

HOTELS & LOGIES

Hotels en logies worden zorgvuldig uitgekozen op basis van klantvriendelijkheid en goede groepsfaciliteiten. En dat de liefde van de Vlaming door de maag gaat, weten wij maar al te goed. Daarom ook dat we veel aandacht besteden aan de maaltijden. In zeldzame gevallen zijn er bij wandelvakanties logies in gezamenlijke slaapplaatsen met gemeenschappelijke douches en/of wc. In dat geval staat dit duidelijk vermeld bij de reis. 

BEGELEIDING

Tijdens onze reizen en vakanties kan je altijd terecht bij onze deskundige Nederlandstalige reisbegeleiding. Het zijn vrijwilligers van kwb en Pasar die de praktische zaken regelen, het vermelde programma organiseren en voor je klaar staan bij vragen of eventuele problemen. Govaka & Pasar is trots op zijn reisbegeleiders. Zij zijn onze ambassadeurs ter plaatse en staan in voor jouw zorgeloos verblijf en schitterende vakantie!

INFODAGEN EN REISINFOBROCHURE

Voor de verre reizen en sportieve fietsvakanties organiseren we vooraf een kennismakings- en informatiebijeenkomst. Je krijgt er meteen de uitgebreide reisinfobrochure mee naar huis. In de reisinfobrochure tref je een voorstelling van de reisbegeleiders, het dagprogramma, algemene reisinformatie over het land of de regio, hotelinformatie en praktische tips. Voor de infodag word je persoonlijk uitgenodigd.

Back to top