Reizen naar Compostela

Govaka & Pasar presenteert Santiago De Compostela in 2019

Meer info?

Sneeuwpret in Winterberg

KAMPEERVAKANTIE voor het hele gezin! 2 tot 9 maart 2019 (krokusvakantie)

Meer info?

Fietsen op Mallorca

vanuit Can Picafort
3 periodes vanaf 16 april 2019

Meer info?

Bezoek het Spaanse eiland Mallorca in alle windrichtingen. Je maakt mooie routes door een prachtige natuur en bezoekt onderweg schitterende pittoreske plaatsjes waar het eiland zo rijk aan is. De hoofdstad Palma de Mallorca is overigens een citytrip waard op zich.

Lees meer

Trekt het mysterieuze en de rijke cultuur van het Midden-Oosten jou aan? Wil je wel eens in de woestijn overnachten of door de duinen cruisen per 4x4? In Jordanië hebben wij een reis ontworpen die je langs alle hoogtepunten brengt … Laat je betoveren! 

Lees meer

Albanië is zowat het laatste geheim van Europa. Tijd om op ontdekking te gaan door een land met een spectaculaire natuur, grote karstgebergten met naaldwouden en meren en een kustlijn met een zuiderse sfeer. Maak kennis met een bijzonder gastvrij land!

Lees meer

Malta, een archipel middenin de Middellandse zee is een archeologische en culturele schatkamer. Vanaf eind februari kunnen we al genieten van een lentezonnetje. Je verblijft in het verzorgde en geliefde driesterren superior hotel Plaza in Sliema met een prachtig zicht over de baai van Balluta.

Lees meer

Het onontdekte Epirus biedt elke dag variatie met adembenemende landschappen, boeiende mythologie en archeologie, het mooiste bergdorp, het lieflijke meer van Ioánnina, lekkere specialiteiten, … Griekenland op zijn best!

Lees meer

Deze trip naar Canada is een ‘once-in-a-lifetime-experience’: zo overweldigend, zo weids, zo anders.  Je moet het gezien  hebben. West-Canada is vooral natuur, weidse vlakten, majestueuze bossen en imposante meren en rivieren. Je ontdekt op deze reis enkele van de grootste Nationale Parken die perfect de natuur bewaren.  

Lees meer
Back to top