Herdenking Wereldoorlog I

herdenk mee het einde van 14-18 
al stappen, fietsend of kamperend

Meer info?

Zin in een zonnig najaar?

Check onze extra najaarsbestemmingen
Boek nu al!

Meer info?

Kamperen in Thuringen

27 oktober tot 3 november

Meer info?

Reizen naar Compostela

Kom naar onze infoavonden en ga mee op tocht!

Meer info?

Deze reis laat je kennismaken met de natuur én cultuur van het zonnige eiland Mallorca. Dagelijks organiseert onze begeleider vrijblijvend een uitstap (met openbaar vervoer of per minibus). We logeren in het uitstekende 4*-hotel El Cid aan het strand van Can Pastilla.

Lees meer

De drie Baltische staten zijn weliswaar alle drie klein, maar onderling zijn ze behoorlijk verschillend. Wij bieden u een unieke kans kennis te maken met deze drie fascinerende landen en hun rijke cultuur en prachtig erfgoed.

Lees meer

Polen, parel van het voormalig oostblok, is een land dat al meer dan duizend jaar bestaat. Je vindt er fantastische steden en een minstens even prachtige natuur. We ontdekken het noorden van Polen per luxeautocar.

Lees meer

Andalusië is een streek vol contrasten. Met zijn lange geschiedenis en zijn smeltkroes van culturen heeft het iets magisch. De schoonheid, die je hier vindt, in kunst en natuur, is onovertroffen. Tijdens deze 8-daagse vakantie beleef je Andalusië van dichtbij.

Lees meer

We cruisen met het luxueuze 4*-schip Princesse d’Aquitaine door het estuarium van de Gironde, Garonne en Dordogne, langs de glooiende hellingen van de Médoc en Libournais. Onderweg proeven we van al het lekkers dat deze streken bieden.

Lees meer

Dit is de ideale rondreis voor wie de geschiedenis van het klassieke Griekenland wil ontdekken. Bovendien leggen we ook de nadruk op de elementen en invloeden van de Balkan, het Midden-Oosten en het Middellandse zeegebied. Dit wordt een fantastische reis!

Lees meer

Rhodos, het grootste eiland van de Griekse Dodekanesos (12 eilanden), heeft alles om je hart te veroveren: goudgele stranden, een ongerepte natuur, een gastvrije bevolking, eeuwenoude monumenten en in september nog een zalige temperatuur van rond de 25°C.

Lees meer

Indonesië wordt de gordel van smaragd genoemd, omwille van zijn prachtige natuur. Ook al treedt het land snel de moderne wereld binnen, toch kunnen we er nog steeds genieten van afwisselende landschappen en aloude culturen.

Lees meer
Back to top