Reizen naar Compostela

Govaka & Pasar presenteert Santiago De Compostela in 2019

Meer info?

Sneeuwpret in Winterberg

KAMPEERVAKANTIE voor het hele gezin! 2 tot 9 maart 2019 (krokusvakantie)

Meer info?

Fietsen op Mallorca

vanuit Can Picafort
3 periodes vanaf 16 april 2019

Meer info?
Groepsreizen op maat

Govaka & Pasar is je ideale reisgezel

 

Govaka & Pasar hebben in al die jaren een grote ervaring opgedaan in het organiseren van groepsreizen, overal ter wereld. Dat maakt van ons een ideale partner voor een groepsreis op maat van jouw kwb of pasar afdeling, jouw familie of vriendengroep.

Hierbij luisteren we eerst naar jullie eigen ideeën en wensen. We leggen die naast onze eigen jarenlange ervaringen. Laat je vooral ook inspireren door onze reizen en ga voor die langverwachte droom: de Ventoux beklimmen, een citytrip naar Rome of een wandelweekend dichtbij?

Govaka & Pasar helpt het heel graag realiseren. Het kan al voor groepen vanaf 8 personen. We maken hierbij een voorstel op maat (de bestemming, de duur, ...). Je bepaalt zelf of je een ervaren reisbegeleider erbij wenst, welk hotel je verkiest en welke maaltijden en excursies inclusief zijn.

Kortom, jij bepaalt de inhoud van de reis, wij zorgen ervoor dat alles heel goed is geregeld. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie. Bellen kan op 02/246.5.246 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Back to top