Herdenking Wereldoorlog I

herdenk mee het einde van 14-18 
al stappen, fietsend of kamperend

Meer info?

Zin in een zonnig najaar?

Check onze extra najaarsbestemmingen
Boek nu al!

Meer info?

Kamperen in Thuringen

27 oktober tot 3 november

Meer info?

Reizen naar Compostela

Kom naar onze infoavonden en ga mee op tocht!

Meer info?

VOLZET Marokko behoort met zijn grandioze, veelzijdige landschap, zijn rijke kunst- en cultuurschatten en vooral zijn inwoners van Berbers-Arabische afkomst tot de meest fascinerendste landen ter wereld. Als scharnier tussen Europa en Afrika, tussen Christendom en Islam, is het land al sinds de oudheid een mozaïek van verschillende culturen.

Lees meer

Deze reis voert ons naar het hart van Spanje: de streek van Castilla y León waar elk dorp en kasteel de geschiedenis van dit prachtige land uitademt. We bezoeken er indrukwekkende religieuze gebouwen, historische kastelen en levendige steden. We proeven van de Spaanse keuken en verkennen het landschap van La Mancha, bekend om de avonturen van Don Quijote.

Lees meer

VOLZET  Slovakije herbergt een lange geschiedenis met veel cultuur en uniek natuurschoon. We ontdekken het allemaal tijdens deze kampeerreis. De hoofdstad Bratislava, 'Parel aan de Donau', is een echt openluchtmuseum dankzij zijn vele historische gebouwen. Kom en geniet van deze nog onbekende parel.

Lees meer

Panoramische vergezichten, indrukwekkende bergpieken, groene heuvels en pittoreske bergdorpjes. Dit alles wacht je tijdens deze uiterst gevarieerde rondreis van drie weken door de Franse en Spaanse Pyreneeën. Proef in één reis zowel de Franse als de Spaanse cultuur.

Lees meer

In Roemenië reis je door afwisselende landschappen, van de Donaudelta met zijn vogelrijkdom over de ruige Karpaten naar de stranden van de Zwarte Zee. Het Balkanland is een smetkroes van culturen en je ontdekt fascinerende steden als Boekarest en Timisoara.

Lees meer

De ongerepte natuur, de woelige geschiedenis, de rijke traditie en de gastvrijheid van Polen zijn de elementen van een prachtige en zeer gevarieerde reis door het voormalige Oostblokland. Als vakantieland is Polen nog redelijk onbemind. Volkomen onterecht, want het is een fantastische reisbestemming.

Lees meer

Portugal heeft door zijn rijke geschiedenis heel wat unieke schatten in huis. Je geniet van een prachtige natuur onderweg en het klimaat is in september heerlijk. Laat je betoveren in de steden Lissabon en Porto, kom tot rust in Fatima of trek door schilderachtige Portugese dorpjes.

Lees meer

VOLZET Je gaat op ontdekkingstocht door het land van sagen en mythen. Je trekt langs woeste kusten, schitterende meren en golvende laagvlaktes. Hier en daar duikt een ruïne van een oud kasteel op. De Ierse sfeer snuif je op in pubs en het bruisende Dublin. Ander hoogtepunt is de Ring of Kerry.

Lees meer
Back to top