Herdenking Wereldoorlog I

herdenk mee het einde van 14-18 
al stappen, fietsend of kamperend

Meer info?

Zin in een zonnig najaar?

Check onze extra najaarsbestemmingen
Boek nu al!

Meer info?

Kamperen in Thuringen

27 oktober tot 3 november

Meer info?

Reizen naar Compostela

Kom naar onze infoavonden en ga mee op tocht!

Meer info?

Slovakije is een nog onbekende parel voor velen. We logeren tijdens deze wandelvakantie in het prachtige Sojka Resort. Het hotel, gerund door Belgen, staat bekend als zeer gastvriendelijk en is een ideale uitvalsbasis voor een leuke wandelvakantie.

Lees meer

Net over de grens met Duitsland ligt de Ahrvallei. Na amper twee uur rijden wandel je al tussen de wijnterrassen. Het is meer dan een goed alternatief voor de drukbevolkte Moezel. De lekkere flessen wijn houden we wel in de wandelrugzak tot ’s avonds.

Lees meer

Midden in het majestueuze Oostenrijkse hooggebergte, op een hoogte van 1100 m, ligt het Kleinwalsertal, afgesloten van de bewoonde wereld. De inwoners houden hun tradities in ere en ontvangen je met open armen. Een fantastische wandelbestemming tijdens de zomer.

Lees meer

NIEUW Wereldbekend en fabelachtig mooi zijn de Dolomieten hier! De bleke bergen, de bloemrijke alpenweiden en de kristalheldere bergmeren maken van deze regio een door de Unesco erkend erfgoed. Pinzolo is onze uitvalsbasis.

Lees meer

NIEUW Puur genieten! Het zonnige Pitztal maakt deel uit van het natuurpark Kaunergrat. De Gletscherpark Card brengt je tot 3.440 m hoogte of naar de Rifflsee, waar je rustig omheen kunt wandelen. De wandelingen zijn nooit uitputtend.

Lees meer
Back to top