Mallorca - Playa de Palma - Shortbike 2019

Zin om alleen, met 2 of samen met je vrienden erop uit te trekken in Mallorca? Elke dag een toffe fietstocht of liever eens een andere activiteit? De shortbike bieden we aan zonder heen en terugvlucht. Deze vluchten kan je zelf boeken aan het voor jou meest voordelige tarief.

Fietsniveau

Eigen tempo en eigen route

Reisformules

Je kan kiezen uit 2 formules in de periode van 9 tot 23 maart 2019.

Tijdens deze periode boek je zelf je vlucht op woensdag, zaterdag of zondag (vluchten beschikbaar vanuit Brussel) en bepaal je zelf hoe lang je wil komen fietsen bij ons op Mallorca.

Formule 1 : 3 nachten
Formule 2 : 5 nachten
Andere formule : neem contact op via info@govaka.be

Inbegrepen

Overnachtingen in halfpension: ontbijt en avondmaal in buffetvorm.
Pechbijstand bij gebruik huurfietsen.
Wasservice fietskledij

Niet inbegrepen

Heen en terugvluchten naar Mallorca (zelf te boeken)
Fietsenhuur
Dranken bij maaltijden
Lunches
Verzekeringen
Toeristenbelasting (ter plaatse te betalen)

Pakketreiswetgeving

De combinatie van reisdiensten die de reiziger wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302, omgezet door de wet van 21 november 2017 betreffende de verkoop van pakketreizen, gekoppelde reisarrangementen en reisdiensten. Bijgevolg kan de reiziger aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. De basisrechten van de reiziger krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302 zijn opgenomen in de Algemene Voorwaarden van de Geschillencommissie Reizen, die u steeds kan raadplegen via onze website www.govaka.be.
Govaka cvba treedt op in zijn hoedanigheid van organisator.

Gezondheid

Een goede tot sportieve conditie, afhankelijk van de gekozen tempogroep.

Belangrijke bagage

Fietshelm (verplicht)

Huurfietsen

We adviseren je om een huurfiets te reserveren. We werken daarvoor samen met Sunshine bikes in Mallorca. Zo loop je geen risico dat je eigen fiets beschadigd wordt en bespaar je extra kosten voor verpakking en transport. Onze huurfietsen zijn van uitstekende kwaliteit waarbij je keuze hebt uit verschillende modellen. Alle racefietsen zijn uitgerust met twee drinkbushouders, een zadeltasje met binnenband, een fietscomputer en een pomp. Je brengt zelf je eigen pedalen en fietshelm mee. De recreatieve fietsen zijn uitgerust met gewone pedalen, bagagerek, zadeltas, fietscomputer en pomp. In de huurprijs zit ook de dagelijkse service en de pechbijstand inbegrepen. Bij reservatie ontvang je van ons een reserveringsfiche waarop je de gewenste fiets en kadermaat kan noteren. Zo zorgen we ervoor dat je huurfiets op maat zal zijn.
Weekprijzen (7 dagen):
• Racefiets Carbon/shimano ultegra Di2: € 155
• Racefiets Carbon/shimano ultegra: € 120
• Racefiets Alu/shimano 105: € 95
• Fitnessfiets recht stuur/shimano 24 versnellingen: € 85
• Recreatieve fiets recht stuur/shimano 27 versnellingen: € 75
• E-bike: € 135

Eigen fiets?
Wil je toch liever je eigen fiets meenemen? Dat kan enkel op aanvraag via info@govaka.be.

Eigen Risico

Er is geen fietsverzekering (schade, diefstal) inbegrepen in de prijs van de huurfiets. Govaka cvba is niet aansprakelijk voor eventuele schade en/of diefstal van gehuurd of eigen fietsmateriaal.

Reisformaliteiten

Mee te nemen: identiteitskaart of paspoort geldig bij inreis en tijdens verblijf
Informatie onderhevig aan wijzigingen en niet bindend

Als een minderjarige zonder (een van) beide ouders en met een identiteitsdocument reist, wordt aanbevolen een ouderlijke toestemming mee te nemen.

Tip: Maak een kopie van je reisdocumenten en bewaar deze apart. In geval van verlies of diefstal, zal je op de Belgische ambassade/consulaat sneller geholpen zijn. Je kan ook de reisdocumenten inscannen en naar je eigen e-mailadres sturen. Zo kan je er altijd aan.

Money money money ...

In Spanje betaal je met de Euro (geldautomaten zijn te vinden dichtbij het hotel)

Klimaat

Afhankelijk van de breedteligging, afstand tot de zee, hoogte, etc. kent Spanje verschillende klimaatzones. Algemeen kan je zeggen dat van Noord naar Zuid een overgang gemaakt wordt tussen het zachte, maar regenrijke klimaat van West-Europa en het hete en drogere klimaat van Afrika. De zomers zijn over het algemeen warm, met in de bergen een temperatuur die enkele graden lager ligt.

Hotel Helios***

Hotel Helios ligt vlakbij het strand van Playa de Palma (2de lijn), in een weelderige tuin van 3000 m² en beschikt over alle modern comfort: binnen- en buitenzwembad ∙ gerenoveerde kamers met airco, douche, tv, gratis wifi en terras ∙ restaurant met lokale en internationale gerechten in buffetvorm ∙ gratis gebruik van fietsenberging ∙ spa (betalend).

Fotoalbum

Vanaf 0 euro

Prijzen

Deze website maakt gebruik van cookies die je voorkeuren opslaan om op die manier het surfen te vergemakkelijken. Je bezoek aan www.govaka.be betekent dat je akkoord gaat met het gebruik van cookies. Akkoord