U bevindt zich hier: Home/Vakantiesalons

Vakantiesalons

Vakantie-idee 2018

Opgelet weginformatie: afrit Massenhoven is afgesloten

Voor mensen komende vanuit de richting Antwerpen. Afrit Massenhoven is helaas gesloten. Je kan best de autostrade richting Turnhout blijven volgen en afrit Zandhoven-Ranst nemen. En dan volg je richting Ranst.

De vakantiebeurs van Govaka & Pasar

Ontdek het geweldige aanbod begeleide groepsreizen 2019. Vakantie-idee is je inspiratiebron voor de meest uiteenlopende bestemmingen. We presenteren er al onze wandel-, cultuur-, fiets- en kampeerreizen. Het is dé plek om je persoonlijk te laten adviseren en kennis te maken met onze enthousiaste reisbegeleiders.

Wedstrijd

Kom naar vakantie-idee en win 1 van de 5 reischeques t.w.v. 100 euro*

Zondag 16 december 2018, van 9u30 tot 16u

GC Den Boomgaard, Antwerpsesteenweg 57, Ranst Toegang? GRATIS!

* Je kan deelnemen aan de wedstrijd door je live te registreren aan de onthaalstand op Vakantie-idee. Onder de aanwezigen worden 5 reischeques met een waarde van 100 euro te gebruiken op alle Govaka & Pasar groepsvakanties met startdatum tot en met 31/12/2019 verloot.

Vier redenen waarom je Vakantie-Idee niet mag missen

- het is de ideale gelegenheid om je toekomstige reisleider te ontmoeten en om al je vragen te stellen - voor elke reis van 2019 is er een infostand - een aantal reizen presenteren we uitgebreider zodat je je helemaal kan laten onderdompelen in deze bestemmingen - je kan je reis meteen boeken! (liefst online, daarover verderop meer)

Kan ik nu al boeken? En hoe?

Je kan je droomvakantie nu al heel eenvoudig boeken op onze nieuwe website www.govaka.be. Klik op de vakantie en klik dan op de knop 'Boeken'. Zo kom je op het boekingsformulier. Vul nog even het correct aantal personen in en klik dan op 'Ga verder'. Je ziet het boekingsformulier. Vul het in en klik op 'Boek deze reis'. Je ontvangt meteen een e-mail met een overzicht van de gegevens. Enkele dagen later ontvang je (bij voldoende beschikbare plaatsen) een definitieve bevestiging via e-mail. Alle vakanties die online staan zijn boekbaar. In de loop van deze week komen er elke dag nog vakanties bij, dus check regelmatig onze website.

Welke gegevens heb ik nodig?

Naast je naam en adres hebben we ook volgende gegevens nodig. Hou ze bij dus bij de hand als je de boeking maakt: - Je paspoortnummer - Een contactnummer van een thuisblijver die we in geval van nood kunnen bereiken - Voor een fietsvakantie: je lichaamslengte (voor een juiste huurfiets) - Voor een kampeervakantie: het merk en type van je wagen, caravan of camper en de afmetingen (lengte, breedte en hoogte van wagen en kampeerinstallatie)

'Op aanvraag': wat betekent dit?

Op drie december lanceerden we onze nieuwe website en het bijhorende nieuwe boekingsprogramma. Momenteel werken we nog aan het automatisch opvolgen van de beschikbare plaatsen. Vandaar dat je boeking eerst de status 'op aanvraag' krijgt. Vanaf we je boeking ontvangen hebben, controleren we of er nog plaats is. Je krijgt van ons zo snel mogelijk een definitieve bevestiging. Indien nodig nemen we je contact met je op. Een tip: als je zeker wil zijn van je reis, wacht dan niet te lang met te boeken.

Kan ik als single de kamer delen?

Dat kan inderdaad. Vink bij de kamerkeuze aan dat je de kamer wil delen met een andere persoon. Als je al weet met wie je de kamer wil delen, dan kan je de naam in het opmerkingenveld van het boekingsformulier toevoegen. Het systeem zal je in eerste instantie de singleprijs aanrekenen. Als we een andere persoon voor je kamer vinden, dan passen we de prijs aan. In het andere geval zullen we contact met je opnemen en kan je ervoor kiezen om het singletarief te behouden.

Heb ik recht op korting?

Ben je lid van kwb of Pasar dan geniet je van een korting van 25 euro per persoon op al onze vakanties. Deze korting is al verrekend in de basisprijs van je reis die geafficheerd is in onze brochure en op onze site. Niet-leden betalen dus een toeslag van 25 euro per persoon.

Kan ik ook boeken op Vakantie-Idee?

Alle vakanties uit onze brochures 2019 zijn boekbaar op Vakantie-Idee. Als de vakantie online boekbaar is, dan raden we je aan om online te boeken via onze website www.govaka.be (Let op: er is op de beurs geen WiFi). Heb je graag wat hulp bij het boeken? Kom dan naar de inschrijvingsstand waar we je met plezier zullen helpen. Let op: op deze stand krijg je geen informatie over de reis zelf, daarvoor kan je terecht op de standen van de reisbegeleiders. Sommige vakanties zullen nog niet online boekbaar zijn. Enkel voor deze vakanties kan je dan voorinschrijven op de stand van de betreffende reisbegeleider. Je hoeft dan niet langs de inschrijvingsstand te passeren. Wil je wachttijden aan onze inschrijvingsstand vermijden? Boek dan online.

Waarom krijg ik niet meteen bevestiging?

Door de traditionele grote drukte bij de start van het boekingsseizoen, zou het kunnen dat de bevestiging van je reis enkele dagen op zich laat wachten. Bedankt alvast voor je geduld! Opgelet: Tijdens de kerstvakantie zijn onze kantoren gesloten van zaterdag 22 december tot en met woensdag 2 januari 2019. Alle aanvragen die tijdens deze periode binnenkomen, worden vanaf donderdag 3 januari verwerkt.

Velofollies

18-19-20 jan 2019 - Kortrijk Xpo. Dé beurs voor elke fietser en wielerliefhebber

Ontdek onze stand (R25) en kom alles te weten over onze fietsreizen

Wandel en fietsbeurs

2 en 3 februari Expo Gent

Deze website maakt gebruik van cookies die je voorkeuren opslaan om op die manier het surfen te vergemakkelijken. Je bezoek aan www.govaka.be betekent dat je akkoord gaat met het gebruik van cookies. Akkoord